Sport

Ironii la adresa lui Gigi Becali: „Știu că are un spital. De ce nu operează sau să scoată un dinte?”

Gigi Becali a fost ironizat după ultimele declarații făcute.
04.08.2021 | 20:38
Ironii la adresa lui Gigi Becali: „Știu că are un spital. De ce nu operează sau să scoată un dinte?”
Ironii la adresa lui Gigi Becali: „Știu că are un spital. De ce nu operează sau să scoată un dinte?”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a vorbit din nou despre faptul că el comandă tot la FCSB, motiv pentru care a stârnit un val de reacții negative și ironice la adresa lui.

Emil Grădinescu și Gabi Balint au ironizat declarațiile patronului „roș-albaștrilor”, amintind și de un spital pe care Gigi Becali l-a făcut și îl deține, însă unde patronul FCSB-ului nu intervine cum o face la echipa de fotbal.

ADVERTISEMENT

Ironii la adresa lui Gigi Becali

Emil Grădinescu a ironizat declarațiile lui Gigi Becali, care a spus că face și controlează tot la FCSB, amintind de spitalul deținut de latifundiarul din Pipera.

Comentatorul TV a glumit și a spus că Gigi Becali ar trebui să nu-i mai lase pe medici să „își bată joc de banii lui” și că ar trebui să intervină cum o face la echipa sa.

ADVERTISEMENT

„Eu știu că Gigi Becali are și un spital. Ei, eu mă întreb de ce el nu face acolo ce face și la FCSB, de ce nu se duce să opereze, să scoată un dinte… să-și bată doctorii ăia joc de banii tăi?”, a spus Emil Grădinescu, la TV TelekomSport.

Nu a fost singura ironie a lui Emil Grădinescu, în timpul meciului dintre UTA și FCSB, scor 1-1, comentatorul a avut o altă remarcă la adresa situației de la vicecampioana României.

„Până şi o turmă de oi e condusă de cioban, nu de proprietarul oilor. Îl laşi să-şi facă treaba, apoi te uiţi câtă brânză şi lapte ţi-a adus ciobanul. Asistăm la un faliment managerial, Becali îşi sabotează jucătorii”, a spus Emil Grădinescu, în momentul în care FCSB a efectuat trei schimbări în minutul 34 al duelului de la Arad.

ADVERTISEMENT

„Nu e de ajuns să te visezi antrenor!”

Nici Gabi Balint nu a scăpat ocazia de a-l ironiza pe Gigi Becali, despre care spune că se visează antrenor la FCSB: „Patronul mulge vaca și dă cu piciorul în oala cu lapte, în ultimii ani, dar nu e singurul”.

„El nu a jucat nici măcar fotbal, ok ești bun la afaceri, vinzi jucători, dar cam atât. Nu e de ajuns să te visezi antrenor”, a mai spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

„Modificările le-am făcut mai multe, de ce să nu repar greșelile mai devreme decât mai târziu? Oaidă a pierdut o minge și am luat un gol, apoi iar a pierdut-o. Cristea a fost aerian. Dumiter nu a primit nicio minge.

ADVERTISEMENT

Nu regret nimic. Acum, noi trebuie să cristalizăm primul 11. Facem modificări, luăm jucători, îi dam afară. Eu așa cred că este bine. Așa cred eu, așa fac”, a spus Gigi Becali la finalul meciului cu UTA.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,53 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE