Portughezii fac mişto de FCSB: MANITA şi omul de 60 de milioane

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
24/08/2017, 10:51
Portughezii fac mişto de FCSB: MANITA şi omul de 60 de milioane GALERIE FOTO

Sporting s-a calificat în Champions League după o partidă entuziasmantă pentru ei pe Naţional Arena, în care au reuşit să învingă cu 5-1 pe FCSB. După meci, portughezii s-au dezlănţuit într-o sarabanbdă a ironiilor la adresa formaţiei roş-albastre. Prima oară au lovit chiar jucătorii lui Jorge Jesus, care au sărbătorit în vestiar victoria.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

Portughezii s-au pozat în “echipaj complet” după partidă, iar unul dintre alb-verzi nu a putut să se abţină şi a arătat palma deschisă către aparatul foto, sugerând “manita” pe care lusitanii tocmai o administraseră FCSB. Apoi, contul de twitter al lui Sporting a luat-o razna. După ce postaseră la aterizarea în România că au ajuns la Budapesta, lucru pentru care îşi ceruseră scuze, au recidivat acum. Capture 123

Ironii Sporting. “Dinamo, Dinamo!”

Ultima ironie a venit tot pe tweeter şi a fost la adresa steliştilor care râseseră de Bas Dost. Aceştia postaseră după partida tur o poză cu atacantul olandez cu mâinile ridicate şi afirmaseră că “atacantul de 60 de milioane a fost pierdut pe teren şi s-a predat în faţa defensivei roş-albastre”.  

FCSB a pierdut clar, cu 1-5, în faţa celor de la Sporting Lisabona. Bas Dost a reuşit să marcheze un gol, celelalte fiind reuşite Doumbia, Acuna, Gelson Martins şi Battaglia. Singurul gol al FCSB a fost reuşit de Junior Morais, în prima repriză. La partidă au asistat şi aproximativ 200 de fani portughezi care au scandat numele rivalei steliştilor, Dinamo. Fanii FCSB au răspuns cu “Benfica, Benfica!”.

Capture

Închide ×