Fotbal intern

Ironiile lui Gabi Balint înainte de Steaua – FCSB II. Cine transmite la tv derby-ul din Liga 3

10.03.2021 | 12:47
Ironiile lui Gabi Balint inainte de Steaua  FCSB II Cine transmite la tv derbyul din Liga 3
ADVERTISEMENT

Steaua şi FCSB II se vor întâlni pe 13 martie, de la 15:00, în etapa 11 din Liga 3. Este un meci special pentru suflarea stelistă, împărţită între cele două formaţii.

Gabi Balint, susţinător al Stelei, a prefaţat partida şi a lansat ironii la adresa rivalei, care a decis să folosească mai mulţi fotbalişti de la prima echipă pentru duelul de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint: „Deviza FCSB-ului poate fi ‘Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga 3’“

Înaintea jocului direct din runda a 11-a, Steaua conduce Seria 4 din Liga 3. „Militarii“ au 26 de puncte (8 victorii, două remize) şi sunt urmaţi de rivalii de la FCSB II, 24 de puncte (8 victorii, două înfrângeri).

„Deviza FCSB-ului poate să fie: ‘Lăsați-ne să ne pregătim de Liga 3’. Cât timp le permite regulamentul (n.r. – să folosească jucători de la prima echipă) nu sunt de condamnat. Normal că nu le convine concurența. Steaua trebuie să demontreze că merită să joace în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Sigur, nu e ușor să joci împotriva unor fotbaliști din Liga 1, dar și Steaua are în lot câțiva jucători cu experiență, care au fost la Liga 1. Meciul este deschis oricărui rezultat. Durerea cea mai mare este că suporterii sunt divizați. Eu țin pumnii Stelei, sper să facă un meci bun“, a declarat Gabi Balint, la Digisport.

Gigi Becali a fost cel care a anunţat că la meciul Steaua – FCSB II va trimite „artileria grea“, în încercarea de a o bloca pe rivală. Un succes al FCSB-ului ar duce la schimbarea liderului în Seria 4 Liga 3.

ADVERTISEMENT

Meciul CSA Steaua – FCSB II va fi transmis la tv

Partida dintre cele două grupări va putea fi urmărită în direct la tv. Digisport 1 va transmite meciul, care se va disputa pe terenul 5 din Complexul Ghencea. Noul stadion va fi inaugurat în aprilie sau mai 2021, conform declaraţiilor lui Mădălin Hîncu, comandantul CSA Steaua.

Partida din tur, câştigată de CSA Steaua cu 2-1 la Berceni, nu a fost transmisă, pentru că oficialii echipei gazde au refuzat acest lucru.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua s-a impus cu 2-1 în meciul tur

Cele două formaţii s-au confruntat în premieră pe 19 septembrie 2020. Gazdă a fost FCSB II, care a pierdut cu 1-2, în superioritate numerică, după ce a deschis scorul din lovitură de pedeapsă, în minutele de prelungire ale primei reprize.

Sub privirile lui Gigi Becali, prezent la meci, Steaua a întors rezultatul în 10. În 62, Morariu de la oaspeţi a văzut „roşu“, iar 3 minute mai târziu Chipirliu a adus egalare. Scorul final a fost stabilit de Antohi, în ultimul minut.

Daniel Opriţa ştie cum va juca rivala

Daniel Opriţa, antrenorului Stelei, crede că a intuit cum va juca echipa rivală. „Cred că 90% știu cum vor juca. Niga în poartă, apoi Pantea, Filip, Soiledis. Acolo, cineva lângă Filip, în centrul defensivei. Şut, Perianu, Oaidă la mijloc și Buziuc, Robert Ion și Ardelean în atac. Şi Simion ar putea să intre.

Nu mă sperie, dar e o echipă bună. Orice se poate întâmpla. Nu ne aşteptăm la un meci uşor. Băieţii au încredere şi îmi dau şi mie încredere. Jucătorii noştri au promovări, dar la echipe la care nu exista presiune. Aici e Steaua, e cu totul altceva”, a spus Oprița, pentru Națiunea Stelistă.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 2,07 este cota pentru „3-5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT