Sport

Ironiile lui Mihai Stoica după victoria FCSB-ului la Craiova: „Te pup, Sorinaccio, vă pupă toți steliștii”

Mihai Stoica a avut un răspuns ironic pentru Sorin Cârțu, după ce acesta din urmă a spus că nu se mai uită la meciurile dintre FCSB și FC Botoșani, deoarece știe deznodământul.
29.11.2021 | 16:23
Ironiile lui Mihai Stoica dupa victoria FCSBului la Craiova Te pup Sorinaccio va pupa toti stelistii
Sorin Cârțu și Mihai Stoica au avut un schimb de replici pe instagram
ADVERTISEMENT

Președintele Universității Craiova, Sorin Cîrțu, a prezentat un schimb de mesaje pe care l-a avut cu directorul FCSB, Mihai Stoica, acesta din urmă ironizând o afirmație făcută recent de oficialul din Bănie.

Răspunsul lui Mihai Stoica pentru Sorin Cârțu a venit pe instagram

Cârțu fusese nemulțumit de modul în care s-au desfășurat evenimentele la meciul FCSB – FC Botoșani, scor final 3-1, după ce oaspeții conduceau cu 1-0 în minutul 75. Victoria FCSB-ului în derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 3-2, i-a oferit lui Mihai Stoica prilejul să dea o replică pe măsură.

ADVERTISEMENT

Are dreptate. Am văzut acum că a avut o intervenție, mi-a trimis pe instagram. E o ironie fină, mie îmi plac astea, recunosc. Bravo, e frumos. Spune acolo «te pup, Sorinaccio, vă pupă toți steliștii».

Spune că a mai văzut meciul ăsta și are dreptate, pentru sunt multe înfrângeri și – culmea – cred că sunt pe puțin 7-8 înfrângeri venite în minutele astea de final, ba cu penalty-uri date aiurea, cu greșeli individuale.

ADVERTISEMENT

În jur de 8 victorii pe care FCSB le-a obținut cu noi după minutul 89. Una chiar cu mine, în 2015, când arbitrul Comănescu a inventat un penalty”, a declarat Cârțu la Pro X.

Sorin Cârțu spunea, ironic, că este mai superficial și nu se mai uită la FCSB – FC Botoșani

FCSB a învins FC Botoșani, cu 3-1, în etapa a 16-a a Ligii 1, iar la finalul confruntării Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a declarat că nu va mai urmări niciodată confruntările directe dintre cele două echipe.

ADVERTISEMENT

M-am uitat şi nu m-am uitat. Am mai văzut meciul ăsta. Nu prea mă uit la partidele astea, sunt mai superficial, aşa… Şi nu trebuie să interpretaţi, bine, puteţi intrepreta cum vreţi, dar spun că nu mă uit la partidele astea. Botoşani-FCSB, FCSB-Botoşani. Şi nu o spun cu răutate”, a declarat Sorin Cârțu, la PRO X.

Mihai Stoica a avut un răspuns dur la „bazaconiile” lui Sorin Cârțu

Replica oficialului de la FCSB a venit imediat și a fost foarte dură. „Știam că Sorin Cârțu nu se uita în general la meciuri, că se duce la filme, la mall. Așa îmi amintesc că se întâmpla când era și la noi.

ADVERTISEMENT

Îi spun lui Sorin să se uite pe statistici și să se uite cam ce rezultate au ei în fața noastră. Pur și simplus sunt echipe care au complexe, cum suntem noi în ultimii ani cu CFR-ul, că înainte îi băteam de îi zăpăceam.

Ca să spui că a fost blat la noi, dacă te-ai uitat la meciuri de fotbal în viața ta sau măcar la ăsta, ori ești rău intenționat, ori nu înțelegi fotbalul, ori ești prost de bubui. Oamenii sunt prea proști… unii chiar sunt prea proști.

Cum adică, vorbeam noi cu ei, «Haideți, dați-ne gol în prima repriză și întoarcem noi în a doua repriză»?!

Când a fost de nerecunoscut Botoșani cu noi, în tur, când am făcut 0-0? Ce… i-a spus Croitoru lui Ongenda «Aujourd’hui ce n’est pas possible?». Haideți… să fim serioși, sunt bazaconii prea mari”, a spus MM Stoica, la TV TelekomSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – U Craiova: 1,75 este cota pentru Șansă dublă: 1 / X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT