Life

Isabela este fermă în privința divorțului de Daniel Onoriu: “Nu contează ce vrea el”

Isabela Onoriu este fermă în privința divorțului de Daniel Onoriu. Aceasta a declarat că nu mai există nicio cale de împăcare.
17.09.2022 | 11:05
Isabela este ferma in privinta divortului de Daniel Onoriu Nu conteaza ce vrea el
Isabela este fermă în privința divorțului de Daniel Onoriu.Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Isabela Onoriu este fermă în legătură cu divorțul de Daniel Onoriu și nu mai vrea să se împace cu el, chiar dacă pilotul de raliuri insistă să se întoarcă la el.

Isabela este fermă în privința divorțului de Daniel Onoriu

Fosta parteneră a lui Daniel Onoriu a reacționat după ce pilotul de raliuri a implorat-o, pe rețelele de socializare, să se întoarcă la el. Acesta i-a cerut iertare public, însă Isabela este hotărâtă în privința mariajului lor.

ADVERTISEMENT

Cei doi au trecut prin foarte multe împreună. La finalul anului trecut, Daniel Onoriu a fost în stare gravă la spital din cauza complicațiilor produse de operația de micșorare de stomac.

A stat în comă timp de aproape două luni, iar Isabela Onoriu i-a fost mereu alături și s-a rugat pentru sănătatea lui. Minunea s-a întâmplat la finalul lunii ianuarie, atunci când Daniel Onoriu s-a trezit din comă.

ADVERTISEMENT

De atunci, pilotul de raliuri de recuperează, însă lucrurile nu au mai mers la fel de bine în căsnicia cu soția sa. Deși păreau că sunt de nedespărțit, Isabela a confirmat recent divorțul.

Mai mult, Daniel Onoriu a rugat-o pe soția lui să se întoarcă la el. Acesta i-a reproșat că a plecat de acasă, deși a făcut foarte multe pentru ea.

ADVERTISEMENT

Isabela Onoriu a reacționat și a spus că nici nu mai vrea să audă de o împăcare. Pentru ea, mariajul cu Daniel Onoriu este un capitol încheiat.

“Nu contează ce vrea el! Nu îmi place să mă repet, este un Nu categoric din partea mea și așa va rămâne! Este subiect închis pentru mine!”, a declarat Isabela Onoriu pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Daniel Onoriu despre soția lui

În urmă cu câteva zile, Daniel Onoriu a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că vrea să se împace cu Isabela și că este convins că aceasta își dorește un copil cu el.

Pilotul de raliuri a mai spus că nu poate trăi fără soția lui și ar face orice să fie din nou împreună cu ea.

“Aș face orice să o împac. Dar e nebună la cap, știe că e viața mea și că eu sunt viața ei. Unul fără celălalt suntem ca fără aripi.

O iubesc din toată inima mea, o iubesc din prima zi în care am văzut-o. Abia respir fără ea. Stau singur aici, aș vrea să o văd, atunci aș reveni la viață.

Dacă ar ști cum o iubesc eu, mâine s-ar întoarce la mine, am face și copil. Sunt convins că, dacă ne împăcăm, își va da seama că putem fi și părinți împreună”, a declarat acesta pentru FANATIK.

În mediul online, Daniel Onoriu a postat mesaje de la cea care încă îi este soție în acte.

Isabela a fost foarte deranjată de postările fostului partener și își dorește ca toată povestea să se termine cât mai curând.

ADVERTISEMENT
Tags: