Life

Isabela Onoriu, anunț despre relația cu noul iubit: ”În viitor, să ne căsătorim”

Isabela Onoriu, veste despre legătura cu actualul partener de viață. Frumoasa blondină e pregătită să facă pasul cel mare.
15.02.2023 | 23:57
Isabela Onoriu anunt despre relatia cu noul iubit In viitor sa ne casatorim
Isabela Onoriu, veste despre legătura cu actualul partener de viață. Frumoasa blondină e pregătită să facă pasul cel mare. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Daniel Onoriu a făcut un anunț despre relația cu noul iubit. Tânăra spune că în viitor se gândește la căsătorie, fiind fericită și împlinită cu actuala legătura amoroasă, după cum se poate observa și din postările din mediul virtual.

Isabela Onoriu, veste despre legătura cu actualul partener de viață. Frumoasa blondină e pregătită să facă pasul cel mare

Isabela Onoriu și-a refăcut viața sentimentală după separarea de sportivul Daniel Onoriu cu care a fost căsătorită peste 5 ani. Blondina a mers recent într-o vacanță de vis cu actualul partener de viață și urmează să plece din nou într-un sejur.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a renumitului pilot de raliu este mai fericită ca niciodată și nu exclude posibilitatea să ajungă în curând la altar. Vedeta iubește și este iubită, chiar dacă nu a semnat până acum actele de divorț de fostul soț.

„Suntem foarte bine amândoi. Acum suntem la munte puțin, la aer curat, câteva zile, iar peste o lună urmează să plecăm în vacanță. Nu știu unde mai exact o să mergem pentru că este surpriză de la iubitul meu.

ADVERTISEMENT

Suntem foarte bine unul cu altul, ne iubim și asta este perfect așa cum suntem. Momentan încă nu ne-am gândit la o căsătorie dar nu este exclus, dacă ne înțelegem, în viitor să ne și căsătorim. De ce nu?”, a spus Isabela Onoriu pentru click.ro.

Isabela Onoriu, motivată să fie fericită

Isabela Onoriu este extrem de motivată să fie fericită și împlinită pe plan personal. De pe paginile sale de socializare nu lipsesc citatele motivaționale, frumoasa blondină având în continuare speranță în suflet și ambiție.

ADVERTISEMENT

Separarea de nepotul regretatei artiste Gabi Luncă a fost una care i-a luat pe toți prin surprindere, mai ales că sportivul a avut o perioadă lungă probleme medicale. Pilotul de raliu a stat în comă timp de 55 de zile după o operație de micșorare de stomac.

Vestea despărțirii a venit de la Daniel Onoriu, care ulterior a regretat decizia și a încercat să o recucerească pe blondină. Din păcate, lucrurile nu s-au mai remediat între ei și acum fosta parteneră e decisă să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

„Nu știu și, sincer îți spun, nici nu mă interesează, eu știu că sunt în divorț cu ea, că ne-am iubit foarte mult și că s-a terminat brusc și mergem înainte. Ce pot să spun? Să fie sănătoasă, să se bucure de ea, atâta tot”, a declarat sportivul pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
OUT! Rapid a anunțat decizia luată în cazul jucătorilor care au petrecut în...
OUT! Rapid a anunțat decizia luată în cazul jucătorilor care au petrecut în club după eșecul cu Poli Iași
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi "învaţă" bebeluşul de 9 luni să conducă. Gestul inconştient, filmat şi postat online
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Asigurare obligatorie pentru proprietarii de câini. Rasele vizate
Asigurare obligatorie pentru proprietarii de câini. Rasele vizate
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!