Life

Isabela Onoriu s-a întâlnit cu soțul ei și actuala lui iubită la magazin. Gestul neașteptat făcut în fața lui Daniel Onoriu

Isabela Onoriu a stat pentru un moment față în față cu soțul ei, Daniel Onoriu, dar și cu noua iubită a acestuia. Totul s-a întâmplat la magazin.
15.10.2022 | 19:28
Isabela Onoriu sa intalnit cu sotul ei si actuala lui iubita la magazin Gestul neasteptat facut in fata lui Daniel Onoriu
Isabela Onoriu și soțul ei Daniel Onoriu se pregătesc să divorțeze. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cunoaștem prea bine povestea tumultoasă dintre Isabela Onoriu și Daniel Onoriu. Ea a fost cea care a decis să pună capăt căsniciei de ani de zile cu fostul pilot de raliuri, deși mulți nu s-ar fi gândit vreodată că cei doi vor ajunge în pragul divorțului.

Isabela Onoriu, față în față cu soțul ei și noua iubită

Daniel Onoriu nu a primit prea bine vestea. Drept dovadă, constant, bărbatul declara că vrea să se împace cu soția lui și că va face tot posibilul în acest sens. Brusc însă, el a decis să nu mai piardă timpul, iar în urmă cu câteva săptămâni a decis să înceapă o nouă relație.

ADVERTISEMENT

Surprinzător este însă este că Isabela Onoriu a ajuns să se întâlnească cu cei doi într-un magazin. Stăpână pe ea, vedeta spune că nu a avut niciun sentiment, nici măcar de furie. Mai mult de atât, ea povestește că soțul ei nici măcar nu a interacționat cu ea în acel moment.

”Acum două zile am fost într-un supermarket și la două minune, în spatele meu, în același magazin, apare Daniel cu actuala sa iubită. Nu am avut niciun sentiment, nici de furie, nici de nimic, mi-am văzut de cumpărăturile mele și am plecat. Nu a interacționat deloc cu mine. Am auzit când i-a zis tipei respective și ea tot trăgea de el și îi zicea, a mărturisit vedeta, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Isabela Onoriu a aflat între timp și un lucru dureros. Se pare că soțul ei s-a mutat deja cu noua iubită în apartamentul unde cei doi au locuit. De asemenea, persoane din cercul comun i-au mai povestit acesteia că cei doi gătesc împreună, iar părții lui Daniel Onoriu au cunscut-o deja pe noua parteneră de viață a acestuia.

Cine este noua iubită a lui Daniel Onoriu

Noua iubită a lui Daniel Onoriu ar fi o fată din Canada care are în jur de 43 de ani, spune soția fostului pilot de raliu. Ce nu înțelege însă Isabela Onoriu este că bărbatul a instant constant să se împace cu ea, însă la doar o săptămână distanță a decis să înceapă o nouă relație.

ADVERTISEMENT

”Știu că este o tipă din Canada de vreo 43-44 de ani, de vârsta lui. Vreau să mai spun și că după ce el a insistat să ne împăcam, la o săptămână distanță, s-a întâlnit cu ea”, a mai dezvăluit ea.

Isabela Onoriu este acum mai hotărâtă ca oricând să divorțeze. A depus deja actele și speră ca procesul să se termine cât mai repede, având în vedere dovezile pe care le deține, iar mai nou, relația pe care soțul ei a început-o deja.

ADVERTISEMENT
Tags: