Life

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, pretenții financiare uriașe la divorț. Ce sumă solicită

Isabela, partenera lui Daniel Onoriu, sumă exorbitantă la partaj. Câți bani cere blondina după 6 ani de mariaj alături de sportiv.
09.12.2022 | 12:25
Isabela sotia lui Daniel Onoriu pretentii financiare uriase la divort Ce suma solicita
Isabela, partenera lui Daniel Onoriu, sumă exorbitantă la partaj. Câți bani cere blondina după 6 ani de mariaj. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Soția cunoscutului pilot de raliu are pretenții financiare uriașe la divorț. Ce sumă solicită femeia care i-a fost aproape sportivului în ultimii ani, dar mai ales în perioada celor 55 de zile în care a stat în comă după operația de micșorare de stomac.

Isabela, partenera lui Daniel Onoriu, sumă exorbitantă la partaj. Câți bani cere blondina după 6 ani de mariaj

Isabela și Daniel Onoriu au decis să o ia pe drumuri diferite în urmă cu câteva luni. Neînțelegerile și scandalurile dintre cei doi nu mai sunt un secret pentru familiile lor, care au sperat până în ultima clipă la o mediere.

ADVERTISEMENT

Din păcate, blondina nu este dispusă să dea înapoi și este pregătită să lupte până-n pânzele albe. Soția sportivului și-a angajat avocați și prin intermediul lor speră ca la partaj să primească mai mult de jumătate din averea vedetei.

„Sigur că are pretenții financiare, doar nu credeați că nu-și urmărește interesele?! Nu sunt cerințe de partaj în urma divorțului jumătate-jumătate. A pus condiții să iasă pe plus cu mult mai mult!

ADVERTISEMENT

Din păcate, părinții lui Daniel stau cu avocații și merg la întâlniri de mediere. Toată lumea e dezamăgită. Ții în casă o persoană cinci ani și persoana se dovedește a fi o străină!”, a declarat Rebeca Onoriu pentru click.ro.

Daniel Onoriu, în arest după încălcarea ordinului de restricție

„Ea nu ține cont că Daniel este încă soțul ei și, mai mult decât atât, Daniel are un dosar medical de care chiar ea se văita că e mare și foarte greu. Dintr-o dată, Daniel prezintă un pericol pentru ea.

ADVERTISEMENT

Așa de mare e pericolul încât ea a ales să locuiască vis-a-vis de casa fiicei lui Daniel, pe aceeași stradă cu fiul lui Daniel și alți doi verișori!”, a completat mătușa pilotului de raliu, mai arată aceeași sursă.

Daniel Onoriu se află în arest pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a încălcat ordinul de protecție primit de soția sa, Isabela. Din păcate, starea sa de sănătate este una precară și a slăbit enorm de când este închis.

ADVERTISEMENT

Sportivul este complet schimbat după ce în ultimul an a trecut prin mai multe încercări. De asemenea, pilotul este trist, dezamăgit și simte că este nedreptățit.

ADVERTISEMENT