Sport

Isabelle Gullden a părăsit terenul în lacrimi după o accidentare suferită în Brest – Rostov

13.10.2018 | 21:28
Isabelle Gullden a parasit terenul in lacrimi dupa o accidentare suferita in Brest  Rostov
Isabelle Gullden a părăsit terenul în lacrimi după o accidentare suferită în Brest - Rostov

Isabelle Gullden, fost jucătoare de la CSM București, a fost în centrul atenției la partida Brest – Rostov cu un moment mai puțin plăcut. Suedeza s-a accidentat în timp ce încerca să pornească un contraatac pentru gazde și a părăsit terenul în lacrimi.

Gullden a încheiat partida cu trei goluri în contul său, dar nu a fost suficient ca Brest să câștige. S-a terminat la egalitate până la urmă, scor 29-29. Rostov este antrenată de Martin Ambros, selecționerul echipei naționale a României.

Isabelle Gullden a părăsit terenul în lacrimi

VIDEO AICI

Gullden (29 ani) a semnat cu Brest încă din luna martie, însă a ales să evolueze pentru CSM București până la finele sezonului trecut. Jucătoarea din Suedia a câștigat alături de CSM București trei titluri naționale și, cel mai important, o Ligă a Campionilor. Gullden transforma în finala din 2016 aruncarea decisivă de la 7 metri împotriva lui Gyor și aducea trofeul pentru prima dată în istorie în România.

Suedeza a marcat în acel meci nu mai puțin de 15 goluri, iar performanțele sale nu au fost uitate nici acum de fanii lui CSM, care au încercat din răsputeri să o convingă să rămână în București.

Probleme pentru Brest

Bella, așa cum este alintată de toată lumea, a ales însă proiectul franțuzoaicelor de la Brest, acolo unde s-au făcut investiții serioase în acest an.

Brest nu a început însă tocmai bine această campanie din EHF Champions League. Pe lângă egalul dramatic obținut cu Rostov, mai are în cont un eșec la Copenhaga. În grupa B se mai află și Savehof.

CSM București va evolua duminică, de la ora 17:00, pe terenul nemțoaicelor de la Bietigheim. Fetele noastre au pornit cu dreptul aventura în Liga Campionilor, învingând Ferencvaros în prima rundă. Totuși, bucureștencele au pierdut în această săptămână neașteptat în campionat cu Râmnicu Vâlcea, reprezentând prima înfrângere acasă după trei ani.