Life

Isadora, fata cea mică a actriței Maia Morgenstern, a împlinit 19 ani. Cum arată și cu ce se ocupă

Isadora Ana, fata cea mică a celebrei actrițe Maia Morgenstern, își aniversează ziua de naștere. Vedeta i-a transmis mai multe mesaje speciale tinerei, care este rodul relației cu doctorul Dumitru Băltățeanu.
21.04.2022 | 13:56
Isadora fata cea mica a actritei Maia Morgenstern a implinit 19 ani Cum arata si cu ce se ocupa
Isadora, fiica cea mică a actriței Maia Morgenstern, a făcut 19 ani. Ce face și cum arată. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Mezina actriței Maia Morgenstern a venit pe lume în perioada în care vedeta avea 41 de ani, numind sarcina un act de curaj. Tânăra împlinește pe 21 aprilie 2022 frumoasa vârstă de 19 ani, actrița fiind extrem de mândră de realizările fetei.

Isadora, fata cea mică a actriței Maia Morgenstern, a făcut 19 ani. Ce face și cum arată

Maia Morgenstern a lăsat mai multe postări pe contul de Facebook și numeroase imagini cu Isadora, inclusiv de când era un bebeluș. Îndrăgita artistă și-a exprimat iubirea pe care i-o poartă tinerei care își aniversează ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, Bubush”, „La mulți ani, copil iubit” sau „La mulți ani, fetița mea”, sunt doar câteva dintre postările vedetei, pe social media.

Isadora este o tânără frumoasă, care a moștenit multe dintre trăsăturile celebrei sale mame, dar nu și pasiunea pentru actorie. Fata cea mică a Maiei Morgenstern și a medicului Dumitru Băltățeanu este pasionată de un alt domeniu, de psihologie.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, fata actriței Maia Morgenstern studiază, în prezent, la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale din București, pe care a început-o în toamna anului trecut.

Isadora
Isadora, fiica cea mică a actriței Maia Morgenstern. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Maia Morgenstern, despre relația cu fiicele sale

Îndrăgita artistă a dezvăluit care este relația pe care o are cu fiicele sale, Cabiria și Isadora, născute din două povești de dragoste diferite. Vedeta este foarte atentă la educația pe care le-o oferă copiilor, cât și la comunicare.

ADVERTISEMENT

„Am încredere în ele şi ele ştiu că le supraveghez. E OK să le controlez, să ştiu cu cine comunică, ce prieteni au. Le feresc. Sunt multe capcane absolut infecte care poluează educaţia, conştiinţa, sufletul, inocenţa.

Şi de aceea comunicăm. Pentru că nu vreau să las nimic să maculeze, să ciobească şi să distrugă frumuseţea sufletului unui copil.

ADVERTISEMENT

În rest, nu vreau să le ţin într-un turn de fildeş sau sub un clopot de sticlă”, spunea Maia Morgenstern într-un interviu pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT