Carousel hot news

Isăilă dă verdictul: “Protasov nu mai are ce să facă!”

Antrenorul secund al lui Anghel Iordănescu la echipa naţională, Daniel Isăilă, a analizat situaţia existentă la fostul său club, Astra. Isăilă este de părere că Oleg Protasov nu poate fi...
Autor: Mirela Apostol | 20.11.2014 | 19:41
Isăilă dă verdictul:

Antrenorul secund al lui Anghel Iordănescu la echipa naţională, Daniel Isăilă, a analizat situaţia existentă la fostul său club, Astra. Isăilă este de părere că Oleg Protasov nu poate fi învinuit pentru rezultatele slabe ale giurgiuvenilor, avînd în vedere jucătorii pe care îi are la dispoziţie.

A spus-o şi patronul că Protasov nu mai are ce sa faca, pentru ca lucreaza cu jucătorii pe care îi are la dispoziţie. Cu toate astea ne-am calificat în Liga Europa, am ajuns sus în clasament. Dar au fost multe probleme interne, cu accidentări, lipsa numerică a jucătorilor. Să fie mîndri de ce au realizat şi să se bucure de fiecare meci,  au realizat un lucru extraordinar cînd s-au calificat în grupe.  Chiar dacă n-au avut rezultatele aşteptate, au avut o grupă dificilă, nu poate fi decît o experienţă utilă pentru viitor.  Totul depinde de cum vor fi lucrurile gestionate pe viitor, pentru că cei mai mari adversari am fost noi înşine, la toate problemele create în interior. Cu domnul Dinu am avut o relaţie specială, îi datorez foarte multe, a crezut în mine, m-a ajutat foarte mult cînd m-a adus la Astra. Din păcate, nu mai sîntem împreună, poate în viitor vom mai lucra.  Deocamdata sînt la naţională şi vreau să rămîn aici”, a spus Isăilă la Dolcesport.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!