ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Cum l-a MOTIVAT Isăilă pe Lung jr. înainte de penalty-uri!

Antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, a declarat că nu ştie dacă va mai continua pe banca formaţiei giurgiuvene. “Am meritat pe deplin acest trofeu, îmi scot pălăria în faţa băieţilor. Abia...
Autor: Răzvan Scarlat | 24.05.2014 | 00:49
Cum l-a MOTIVAT Isăilă pe Lung jr. înainte de penalty-uri!

Antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, a declarat că nu ştie dacă va mai continua pe banca formaţiei giurgiuvene. “Am meritat pe deplin acest trofeu, îmi scot pălăria în faţa băieţilor. Abia aştept să mergem să petrecem. Am muncit mult, a fost un an perfect pentru noi. Am căpătat experienţă faţă de partidele din campionat, am simţit forţa Stelei şi ne-am mobilizat exemplar. Mi se termină contractul, nu vreau să mă gîndesc acum ce voi face. Ne-am pregătit şi pentru penalty-uri”, a spus Isăilă la Sport.ro.

ADVERTISEMENT

La conferinţa de presă de la finalul partidei, Isăilă a dezvăluit ce i-a spus lui Silviu Lung înainte de executarea loviturilor de departajare. “Am fost convins că vom cîştiga. Practic am jucat în deplasare, într-o atmosferă ostilă. Înainte de penalty-uri, i-am spus lui Silviu Lung că am încredere în el şi că o să ajungă mai mare ca tatăl său. Nu cred că se impunea cartonaş roşu la Alibec. Această victorie îi obligă pe băieţi la o performanţă superioară în sezonul viitor. Numai făcînd performanţă putem atrage suporteri lîngă noi. Fatai este jucătorul nostru, va reveni la echipă. Va fi o pierdere pentru Steaua plecarea lui Reghecampf. S-a format acolo un grup, este greu să schimbi antrenorul”, a spus Isăilă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!