ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Isăilă explică de ce a fost demis: “Am avut o discuţie aprinsă cu Niculae! Mi-a lăsat un gust amar”

Daniel Isăilă, fostul antrenor al Astrei, nu înţelege de ce Ioan Niculae este nemulţumit de transferuri din momentul ce clubul a cîştigat o Cupă şi o Supercupă....
Autor: Răzvan Scarlat | 24.10.2014 | 17:45
Isăilă explică de ce a fost demis: “Am avut o discuţie aprinsă cu Niculae! Mi-a lăsat un gust amar”
Antrenorul Astrei, Daniel Isaila.

Daniel Isăilă, fostul antrenor al Astrei, nu înţelege de ce Ioan Niculae este nemulţumit de transferuri din momentul ce clubul a cîştigat o Cupă şi o Supercupă.

ADVERTISEMENT

“Mi-a părut rău că Astra a pierdut. Nu sînt un tip care să port ranchiună. Băieţii au făcut un joc bun şi sînt alături de ei. Astra a pierdut din cauza unei greşeli de arbitraj, dar se mai întîmplă. Am văzut că domnul Niculae a acuzat transferurile făcute în ultimul an. Mi-e greu să comentez cînd nu eşti mulţumit că ai luat Cupa şi Supercupa. Să nu mai spun ce jucători am pierdut: Yazalde, Yoda, Măţel. Şanse de calificare în primăvara europeană sînt mici. Dar trebuie să crezi în ele. Nu mi-a trecut supărarea că am fost dat afară de la Astra. A fost o discuţie mai aprinsă între mine şi patron. Am rămas cu un gust amar pentru că am ajuns la comisii să ne judecăm. Aş reveni la Astra în condiţiile pe care le impun eu”, a spus Isăilă la Look TV.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!