Carousel hot news

Isăilă a vorbit despre situaţiile lui Măţel şi Budescu! Ce obiectiv are la ASTRA

Antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, aşteaptă ca situaţiile lui Budescu şi Măţel să se rezolve, precizînd că echipa sa are nevoie de aceşti jucători pentru îndeplinirea obiectivelor....
Autor: Răzvan Scarlat | 30.06.2014 | 10:26
Isăilă a vorbit despre situaţiile lui Măţel şi Budescu! Ce obiectiv are la ASTRA

Antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, aşteaptă ca situaţiile lui Budescu şi Măţel să se rezolve, precizînd că echipa sa are nevoie de aceşti jucători pentru îndeplinirea obiectivelor.

“Budescu se antrenează cu noi, nu are nici o problemă. Cu Măţel este altceva. Îmi doresc ca el să semneze şi să revină la echipă. Ne dorim să păstrăm cei mai buni jucători, sper ca pînă la urmă să se rezolve situaţia lor. Sîntem doar 14, 15 jucători de cîmp, ceea ce este foarte puţin. Trebuie să avem cel puţin 22 de fotbalişti la dispoziţie pentru că vom lupta pe patru fronturi. Şansele sînt egale în partida din Supercupă. Surprize pot apărea întotdeauna, lupta pentru campionat este deschisă. Sînt optimist că ne putem califica în grupele Europa League. La prima vedere, echipele româneşti par favorite în urma tragerii la sorţi. Contractul meu cu Astra este pe un sezon, avem ca obiectiv cîştigarea titlului”, a spus Isăilă la Sport.ro.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!