Fotbal international

Isco a fost operat de apendicită! Starul lui Real Madrid este incert pentru El Clasico

25.09.2018 | 17:10
Isco a fost operat de apendicita Starul lui Real Madrid este incert pentru El Clasico

Mijlocașul echipei Real Madrid, Isco, a fost operat de apendicită și va lipsi o perioadă îndelungată de pe teren. Starul ”galacticilor” a lipsit de la ultimul antrenament și nu a fost inclus în lotul care face deplasarea pentru meciul cu FC Sevilla, din etapa a din La Liga, care se va disputa miercuri, de la ora 23:00.

Clubul Real Madrid nu a ofertti mai multe detalii decât că jucătorul nu va fi prezent la întîlnirea de pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan. Pe lângă Isco, antrenorul Julen Lopetegui nu îl va avea la dispoziție nici pe Dani Carvajal, și el accidentat.

Isco va lipsi o lună după ce a fost operat de apendicită

Cotidianul spaniol As a scris că Isco va lipsi o lună după operația de apendicită și este în pericol să rateze marele meci cu FC Barcelona. Mai mult ca sigur, ”Galacticul” va lipsi de la meciurile de campionat cu FC Sevilla, Atletico Madrid, Deportivo Alaves și Levante și la cel cu formația rusă ȚSKA Moscova din Champions League.

Isco a înscris din lovitură liberă în meciul Real Madrid - AS Roma 3-0 din Champions League
Isco a înscris din lovitură liberă în meciul Real Madrid – AS Roma 3-0 din Champions League

Jurnaliștii spanioli scriu că medicii formației Real Madrid speră că fotbalistul va putea reveni la antrenamente în maximum o lună și astfel să fie prezent la meciul din Champions League cu Viktoria Plzen și mai ales la derby-ul cu FC Barcelona, care este programat la 28 octombrie, de la ora 17:15, pe Camp Nou.

Isco, în vârstă de 26 de ani, a jucat toate cele cinci meciuri din acest sezon de La Liga și a marcat un gol în întâlnirea cu Athletic Bilbao, încheiată la egalitate, scor 1-1. De remarcat este faptul că mijlocașul spaniol nu a jucat în nicio partidă toate minutele, de două ori intrând de pe banca de rezerve, iar în celelalte trei a fost titular dar mereu a fost schimbat.

În schimb, Isco a evoluat pe toată durata întâlnirii cu AS Roma, scor 3-0, din prima etapă a Grupei G din Champions League. El a și deschis scorul în acea partidă, transformând impecabil o lovitură liberă de la 18 metri.