Propunere pentru Isco! Un coechipier de la naţională îl vrea alături de el şi la club

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
29/03/2018, 07:55
Propunere pentru Isco! Un coechipier de la naţională îl vrea alături de el şi la club

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

În apărarea mijlocaşului ”galacticilor” a sărit colegul său de la naţionala Spaniei, Koke, care a spus că şi-ar dori foarte mult să joace alături de Isco (25 de ani) şi i-a făcut propunerea de a veni la Atletico Madrid din sezonul viitor.

”Isco mă încântă. Îl urmăresc, este cel mai bun, nivelul său este spectaculos. Nu îl văd în fiecare zi la antrenamente, nu ştiu ce crede Zidane, dar mie îmi place. Dacă nu îşi găseşte locul la Real Madrid, poate veni oricând la Atletico”, a declarat Koke.

Isco a reuşit un hattrick în amicalul Spania – Argentina 6-1

”Când nu juci tot timpul la echipa de club, meciurile de la naţională te readuc la viaţă. Aici am încrederea antrenorului. La Real nu am câştigat-o încă. Dar chiar vreau să o fac. Julen Lopetegui îmi dă multe minute. La Real Madrid nu am încrederea necesară. Sunt un jucător care nu evoluează constant. Problema poate veni de la mine. Trebuie să-l conving pe Zidane”, a spus Isco după ce a marcat un hattrick în amicalul Spania – Argentina 6-1, disputat chiar pe arena celor de la Atletico Madrid, Wanda Metropolitano.

Închide ×