Un star de la Real Madrid ameninţă cu plecarea! Ce condiţie a cerut ca să rămână

Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Fotbal international
06/04/2018, 12:31
Un star de la Real Madrid ameninţă cu plecarea! Ce condiţie a cerut ca să rămână

Isco este unul dintre jucătorii problematici din lotul lui Real Madrid, chiar dacă ultimele prestaţii în tricoul blanco au fost pe placul fanilor. Relaţia dintre mijlocaşul de 25 de ani şi Zinedine Zidane este una rece, antrenorul francez fiind motivul pentru care internaţionalul spaniol ar vrea să plece de la echipă.

Conform celor de la Diario Gol, Isco a avut o discuţie cu Marco Asensio în care i-a spus că va pleca de la Real Madrid dacă Zinedine Zidane va rămâne pe banca tehnică. Mai mult decât atât, internaţionalul spaniol ar vrea să continue pe “Santiago Bernabeu” doar cu o singură condiţie. “Rămân dacă vine Low”, i-ar fi spus Isco lui Marco Asensio.

Isco ar putea ajunge în Premier League

Isco se află pe lista lui Liverpool şi a lui Manchester City, iar o plecare a mijlocaşului de la Real Madrid pare destul de iminentă. Şansele lui Joachim Low să-i preia pe spanioli sunt mici, chiar dacă Florentino Perez îl vrea pe antrenorul neamţ. Totul s-ar putea decide în vară, după Campionatul Mondial din Rusia, în funcţie de prestaţia echipei naţionale a Germaniei.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×