Fotbal international

Isco e KO pentru returul cu Bayern! Nici infiltraţiile la umăr nu l-au ajutat

30.04.2018 | 18:32
Isco e KO pentru returul cu Bayern! Nici infiltraţiile la umăr nu l-au ajutat
Isco nu va putea juca în returul cu Bayern.

Mijlocaşul Isco Alarcon este KO pentru returul cu Bayern din semifinalele Champions League! Vestea este foarte proastă pentru antrenorul Zinedine Zidane, Isco fiind unul dintre jucătorii cei mai în formă ai Realului. Cel mai probabil pe postul lui Isco va intra galezul Gareth Bale.

Isco s-a accidentat în prima repriză a meciului tur de la Munchen, fiind înlocuit la pauză. El a suferit o entorsă la umăr şi toate încercările medicilor de a-l recupera pentru returul de la Madrid au fost sortite eşecului, deşi Zidane declarase că este optimist în privinţa şanselor de a-l utiliza pe jucător.

Isco e KO pentru returul cu Bayern după ce s-a accidentat la umăr în partida tur

Ultima încercare făcută de Isco pentru a vedea dacă este apt de joc s-a petrecut la antrenamentul de luni. Pentru a atenua durerile jucătorul a făcut o serie de infiltraţii cu substanţe anelgezice, însă totul a fost în zadar. La câteva minute după începerea antrenamentului a trebuit să plece la vestiar, având dureri mari.

Isco nu va mai efectua infiltraţii şi va urma un proces de recuperare care va dura câteva săptămâni, ceea ce ar însemna că ar mai putea juca eventual doar în finala Champions League, dacă Real va ajunge acolo după returul cu Bayern.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri