Fotbal international

Isco i-a răspuns lui Santiago Solari! Ce a făcut când a fost titularizat prima oară la Real Madrid! Video

06.12.2018 | 23:49
Isco ia raspuns lui Santiago Solari Ce a facut cand a fost titularizat prima oara la Real Madrid Video

Isco i-a răspuns lui Santiago Solari după ce presa din Spania a anunţat că între cei doi ar exista un conflict. Din acest motiv, mijlocaşul ofensiv de 26 de ani nu a fost niciodată titular la Real Madrid de la venirea noului antrenor. Totul s-a schimbat joi, când fotbalistul a fost intregralist în meciul din Cupa Spaniei.

Santiago Solari l-a titularizat pe Isco în meciul Real Madrid – Melilla 6-1, manşa retur a 16-imilor de finală din Cupa Spaniei. Fotbalistul i-a răspuns pe teren şi a marcat două goluri, în minutele 47 şi 83, reuşind să termine partida pe teren, fără să fie înlocuit. Formaţia de pe “Santiago Bernabeu” a obţinut calificarea în optimile de finală după ce în tur s-a impus, scor 4-0.

Isco i-a răspuns lui Santiago Solari. Nu a mai fost titular la Real Madrid din El Clasico

Isco i-a răspuns lui Santiago Solari pe teren, cu toate că nu fusese titular la Real Madrid de la venirea la echipă a antrenorului argentinian. Fotbalistul de 26 de ani fusese integralist ultima dată pe 28 octombrie, când madrilenii erau umiliţi de FC Barcelona, scor 1-5. Tehnicianul de 42 de ani a evitat în ultimul timp să vorbească despre situaţia lui Isco, fotbalist care se află pe lista mai multor cluburi de top din Europa. Internaţionalul spaniol mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2023 şi are o clauză de reziliere cifrată la 700 de milioane de euro.

“Sincer, nu cred că mai este ceva de discutat pe acest subiect. Am vorbit în altă zi despre asta. Există lucruri care se întâmplă, sunt decizii care trebuie luate. Asta e tot. Există 24 de profesioniști în echipă, cu toții muncim foarte mult și trebuie să luăm anumite decizii. Nu este nimic altceva de spus. Fac orice consider că este potrivit pentru fiecare jucător în parte. Fiecare dintre ei este important. Cu toții reprezentăm Real Madrid”, a declarat Santiago Solari la sfârşitul lunii noiembrie.