Isco, omul meciului Spania – Maroc 2-2 la CM2018! ”Nu putem continua așa”

Traian Terzian   
în CM 2018
26/06/2018, 00:06
Isco, omul meciului Spania – Maroc 2-2 la CM2018! ”Nu putem continua așa” GALERIE FOTO
Mijlocașul spaniol Isco a fost ales omul meciului Spania - Maroc 2-2 la CM 2018

Mijlocașul spaniol Isco a fost desemnat omul meciului Spania – Maroc 2-2, din ultima etapă a Grupei B de la Campionatul Mondial 2018. Jucătorul de Real Madrid a marcat un gol în partida de la Kaliningrad.

Isco, în vârstă de 26 de ani, a jucat pe toată durata întâlnirii și a contribuit la egalul scor de ibericii care le-a permis să termine grupa pe primul loc, în fața Portugaliei.

Mijlocașul spaniol Isco a fost ales omul meciului Spania - Maroc 2-2 la CM 2018
Mijlocașul spaniol Isco a fost ales omul meciului Spania – Maroc 2-2 la CM 2018

Isco, omul meciului Spania – Maroc 2-2 la CM 2018

Mijlocașul Isco a fost ales omul meciului Spania – Maroc 2-2 de la CM 2018, după ce a înscris golul de 1-1 în minutul 19. ”Galacticul” a finalizat o fază de toată frumusețea a ibericilor cu un șut din marginea careului mic după o pasă primită de la Andres Iniesta.

La finalul meciului, Isco s-a declarat dezamăgit de prestația Spaniei. ”Trebuie să pornim baterille. Din nou am intrat pe teren puțin ezitanți. Nu putem continua așa, deoarece de acum vin meciuri pe viață și pe moarte. Nu avem voie să tremurăm până în finalul meciurilor”, a spus Isco, conform publicației Sport.

trebuie să punem bateriile. Din nou, am mers pe teren un pic ezitant. Ea nu poate continua să se întâmple pentru că de acum pe jocuri începe să viaţă sau de moarte şi nu putem ţine departe oferind goluri ”

Beneficiind de faptul că Portugalia a scos doar un egal, 1-1, cu Iran, Spania a încheiat pe primul loc în Grupa B și va juca în optimile de finală cu Rusia.

Închide ×