Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Își dă viața pe teren”. Bănel Nicoliță a remarcat 3 jucători după meciurile naționalei. Video exclusiv

Bănel Nicoliță (38 de ani) a apreciat evoluția a trei jucători ai naționalei României după meciurile cu Andorra și Belarus.
01.04.2023 | 08:54
Isi da viata pe teren Banel Nicolita a remarcat 3 jucatori dupa meciurile nationalei Video exclusiv
3 jucători i-au plăcut lui Bănel Nicoliță după meciurile cu Andorra și Belarus. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a remarcat dăruirea extraordinară a trei „tricolori” după debutul în campania de calificare la Campionatul European din Germania (2024).

Bănel Nicoliță, aprecieri pentru Drăgușin, Dobre și Burcă: „Îmi plac foarte mult”

Fostul mijlocaș al FCSB a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre prestația lui Radu Drăgușin, Alex Dobre și Andrei Burcă din meciurile cu Andorra și Belarus.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Primul jucător remarcat de Bănel a fost Radu Drăgușin, ajuns la doar al cincilea meci în tricoul echipei naționale: „Mi-a plăcut Drăgușin. Chiar a dat siguranță apărării. A jucat simplu, nu s-a complicat. Mi-a plăcut de el, sincer. E un plus pentru echipa națională”.

Și mijlocașul împrumutat în Portugalia de Dijon și care a debutat în meciurile cu Andorra și Belarus i-a lăsat o impresie bună, însă un jucător al lui CFR Cluj l-a impresionat cel mai mult: „Și Dobre la fel! Și Burcă! Burcă mi-a plăcut și îmi place foarte mult. A fost poate cel mai bun jucător. E profesionist și cuminte, la locul lui.

ADVERTISEMENT

Când intră pe teren își dă viața. Îmi plac jucătorii ăștia care-și dau viața pe teren, așa cum am făcut-o și eu”, a mai punctat fostul jucător cu 37 de meciuri la naționala României.

Robert Niță, „înțepături” pentru Dan Petrescu după prestația excelentă a lui Andrei Burcă

Robert Niță l-a ironizat pe Dan Petrescu, care a spus că niciun jucător al lui CFR Cluj nu merită să fie convocat la echipa națională a României, după ultimele prestații din campionat:

ADVERTISEMENT

„Dacă luăm ce-a spus Petrescu înainte de convocările la națională… nu mai chema pe nimeni. Eu sunt curios când s-au întâlnit, când s-a dus Burcă: ‘Mister, ia zi! Așa slabi suntem și acuma?!’”, s-a amuzat fostul fotbalist, la FANATIK SUPERLIGA.

Andrei Burcă a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Edi Iordănescu în meciurile cu Andorra și Belarus, în care a și reușit să înscrie un gol superb. Fundașul central are 17 meciuri pentru România și e evaluat la patru milioane de euro conform Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT