Işi face ucenicia la Voluntari, dar vrea în Seria A: “Visez să ajung la Inter!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
29/07/2016, 15:07
Işi face ucenicia la Voluntari, dar vrea în Seria A: “Visez să ajung la Inter!”

Dinu Todoran, unul dintre antrenorii de la FC Voluntari, a declarat că şi-ar dori să pregătească elevii de la Internazionale Milano.

“Îmi este dor de Farul Constanţa şi îmi doresc să ajung cîndva la Inter Milano. Dar cu adevărat acasă mă simt aici, la Voluntari. Îmi doresc să antrenez în cupele europene, dar acum e devreme, visul îl pot considera o ţintă pe termen lung.

Aici sînt cele mai multe detalii de pregătit în micile amănunte. Şi vorbim despre un grup, cu calităţi diferite, cu obiceiuri şi firi diferite. Ca jucător, lucrurile păreau mai simple. Aveai programul pe care trebuia să îl respecţi. Ca antrenor, şapte zile din şapte trebuie să pregăteşti totul amănunţit. Sînt la început de carieră şi încă n-au dispărut reacţiile specifice jucătorului. Am momente în care efectiv îmi vine să dau buzna pe teren şi să atac balonul. Dar îmi pun frînă singur”, a precizat Todoran.

Tehnicianul ilfovenilor a spus că a avut deja o discuţie cu noul selecţioner al naţionalei, Cristoph Daum: “Am aceeaşi ambiţie de a cîştiga toate meciurile, indiferent de numele adversarului pe care îl am în faţă. La fel, pregătirea în cele mai mici detalii şi disciplină. Federaţia a ales un selecţioner străin, ceea înseamnă o experienţă nouă pentru tot fotbalul românesc. Sînt convins că a venit cu ceva nou, de altfel chiar a stat de vorbă cu noi, cu majoritatea antrenorilor. Este uşor să îl criticăm toţi, iar el nici n-a apucat să înceapă cu adevărat treaba. Am văzut destule echipe naţionale care au avut succes cu antrenori aduşi din alte ţări. De ce nu ar reuşi şi la noi? Asta nu înseamnă însă că în România nu există antrenori de valoare”, a spus Todoran.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×