Îşi ia Gigi Becali echipă în Liga a 2-a? Anunţul lui Dinu Gheorghe: “Cu 500.000 de euro!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
19/07/2016, 08:31
Îşi ia Gigi Becali echipă în Liga a 2-a? Anunţul lui Dinu Gheorghe: “Cu 500.000 de euro!”

STEAUA. Dinu Gheorghe este de părere că Gigi Becali ar trebui să îşi cumpere o formaţie care să fie în Liga a 2-a pentru ca fotbaliştii care nu sînt bine pregătiţi pentru competiţiile de Liga 1 să aibă şansa să se perfecţioneze.

“Steaua avea nevoie de o echipă în Liga a doua. O echipă care să fie susţinută tot de domnul Becali. Puteau duce acolo toţi jucătorii tineri sau cei care nu prind prima echipă. Acolo ar fi jucat meci de meci, puteau creşte, erau instruiţi exact ca la echipa mare. Steaua în clipa de faţă e nevoită să împrumute jucătorii la o echipă care probabil nu are interes să-i folosească.

Pe viitor Steaua ar trebui să-şi găsească o echipă de Liga a doua, unde să poată duce jucătorii şi să-i folosească, altfel îi urmăreşti tu şi ţi-i creşti tu. Dacă aş fi acolo eu asta aş propune, pentru că Steaua este un club mare şi lor le trebuie în spate un bazin de jucători. O echipă care să fie susţinută total de domnul Becali.

Cred că cu 500.000 de euro stai în Liga a doua fără nicio problemă, pentru că jucătorii pe care îi duci acolo oricum îi plăteşti. Eu spun că se poate face proiectul ăsta la Steaua.

Numeşti un staf profeşionist acolo, care să lucreze după programul lui Reghe, spui ăsta e programul la prima echipă şi la a doua. Se poate face mai uşor decît să-i duci la fel de fel de echipe, nu ai control asupra lor. Eu zic că merită să faci chestia asta”, a spus “Vamă”.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×