Îşi pierd revelaţia? Oferta din Anglia îl face să plece din România!

DINAMO. Claude Dielna a venit la formaţia din Ştefan cel Mare în iarnă, adus de Adrian Mutu. Fundaşul a avut evoluţii bune la Dinamo şi Cosmin Contra ar vrea ca acesta să rămână în "haită", însă este foarte puţin probabil ca Dielna să fie "câine" şi după această vară.

DINAMO. În vară, lui Dielna îi expiră împrumutul la Dinamo, iar acesta este dorit de David Moyes la Sunderland, scrie GSP. Echipa a retrogradat în Championship, iar Laime Kone va fi vândut, urmând ca Dielna să fie cel care îl va înlocui în defesnivă.

DINAMO. Totuşi, Ionuţ Negoiţă i-a făcut lui Dielna o propunere fabuloasă pentru formaţia din Ştefan cel Mare. Oferta este de 12.000 de euro pe lună, ceea ce ar însemna cel mai mare salariu de la Dinamo.

Dielna a venit la Dinamo împrumut de la Sheffield Wednesday.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004