Sporturi

Îşi relansează cariera?! Bute, supermeci cu Kessler în 2015!

Lucian Bute are de cîteva luni bune un nou antrenor şi un nou manager. Se pregăteşte în sala lui Freddie Roach şi se antrenează alături de Manny Pacquiao. Totul părea că merge pe un plan...
Autor: Claudiu Melinte | 03.01.2015 | 12:37
Îşi relansează cariera?! Bute, supermeci cu Kessler în 2015!

Lucian Bute are de cîteva luni bune un nou antrenor şi un nou manager. Se pregăteşte în sala lui Freddie Roach şi se antrenează alături de Manny Pacquiao. Totul părea că merge pe un plan ascendent pentru fostul campion mondial IBF. Din nefericire românul s-a accidentat şi n-a mai putut lupta în decembrie cu Bolonti.  

Presa internaţională, specializată în box, a lansat ipoteză că Lucian Bute ar fi simulat accidentarea pentru a disputa un alt meci, mult mai exploziv, împotriva lui Mikkel Kessler. Partida ar trebui să aibă loc în primăvara acestui an.

kess

În cazul în care partida s-ar concretiza, Bute va disputa unul dintre cele mai tari meciuri din cariera sa. Mikkel Kessler a fost campion mondial la categoria supermijlocie, în varianta WBA. A pierdut titlul în 2013, atunci cînd a fost învins de Carl Froch. Danezul în vîrstă de 35 de ani are 45 de victorii (35 prin KO), 3 înfrîngeri şi 0 remize în cariera sa. 2010 a fost cel mai bun an al lui Kessler, învingîndu-l pe Carl Froch şi totodată cîştigînd centura mondială WBC.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!