Fotbal intern

Își reziliază Jaime Penedo și Armando Cooper contractele cu Dinamo București? Impresarul panamezilor face anunțul: “Asta am vorbit cu David!”

08.12.2018 | 21:32
Isi reziliaza Jaime Penedo si Armando Cooper contractele cu Dinamo Bucuresti Impresarul panamezilor face anuntul Asta am vorbit cu David

Situația celor doi internaționali panamezi în Ștefan cel Mare este destul de tensionată. Fotbaliștii sunt criticați de fani pentru evoluțiile mai puțin reușite, iar relația cu antrenorul Mircea Rednic nu este nici ea dintre cele mai grozave. FANATIK a încercat să afle dacă își reziliază Jaime Penedo și Armando Cooper contractele cu Dinamo București.

Impresarul celor doi, Mihai Stan, susține că a purtat o discuție despre acest subiect cu președintele Alexandru David. În urma întâlnirii, Penedo și Cooper au fost înștiințați de poziția oficială a clubului față de viitorul lor imediat.

Își reziliază Jaime Penedo și Armando Cooper contractele cu Dinamo București? “Acum, brusc, nu mai e bun!”

Jaime Penedo a fost unul dintre stâlpii echipei în ultimii doi ani. Cu toate acestea, ultimele evoluții nu au fost la nivelul așteptărilor și portarul a intrat în vizorul fanilor, dar și al antrenorului Mircea Rednic. Acesta declara că goalkeeperul nu mai este la fel de concentrat precum era înaintea participării la Campionatul Mondial, lucru întărit și de secretarul general Bogdan Bălănescu: “A fost o greşeală nu numai a Penedo. A fost un lanţ de greşeli. Ne aşteptam să ne ajute mai mult, nu-l putem găsi principalul vinovat, dar evoluţiile lui după Campionatul Mondial nu au mai fost aceleaşi… Bine, oricui i se poate întâmpla să greşesească, rămâne totuşi un portar de valoare”, a spus acesta pentru Prosport.

FANATIK a stat de vorbă cu omul care îl reprezintă în România pe internaționalul panamez. Mihai Stan, agentul lui Penedo, afirmă că a discutat joi cu președintele clubului despre situația portarului lăsat acasă de Mircea Rednic pentru deplasarea de la Hermannstadt: “Am vorbit joi cu Alexandru David despre situația lui Jaime. Am fost informat că nu se pune problema unei rezilieri a contractului în acest moment și că Dinamo nu își dorește acest lucru.

Jaime Penedo în genunchi cu mingea în mâini
Jaime Penedo nu mai este dorit de Mircea Rednic la Dinamo și ar putea avea contractul reziliat în perioada următoare

Jaime e conștient că a greșit, dar asta i se poate întâmpla oricărui portar. Problema e că Dinamo se află într-o perioadă delicată și orice eroare iese în evidență mult mai mult. Să nu încerce unii să pună toată vina pe el. A fost foarte bun doi ani și acum, brusc, nu mai e bun! El mai are contract până în vară și, ca să îi rezilieze contractul, Dinamo trebuie să ne prezinte o propunere și jucătorul să fie de acord. Nu se poate rupe un contract unilateral”, a declarat Mihai Stan pentru FANATIK.

“Cooper a fost folosit pe o poziție greșită! E aproape imposibil să îi rupi contractul”

Armando Cooper nu are nici el mai multă liniște în Ștefan cel Mare. Mijlocașul panamez nu a reușit să impresioneze de la venirea sa, dar acest lucru a fost cauzat și de faptul că nu ar fi fost utilizat mereu pe postul său favorit. “Am vorbit cu cei de la Dinamo și despre Armando. El este un jucător de mare calitate, cu experiență și, când au apărut acele zvonuri despre plecarea lui, era foarte afectat. El a fost folosit și pe o poziție greșită, pentru că nu este un jucător de viteză. El trebuie să joace în fața apărării, acolo e postul unde ajută extraordinar. Dacă ai cum, dacă nu și încerci să experimentezi… Nu e vorba despre domnul Mircea Rednic.

Armando Cooper cu mingea la picior
Armando Cooper nu a strălucit la Dinamo de la transferul său din această vară

În legătură cu contractul, lucrurile sunt simple. El mai are trei ani cu Dinamo și e aproape imposibil să îi rupi contractul. Ca să reziliezi un astfel de acord e greu de crezut, dar, ca și în cazul lui Penedo, totul depinde de cei de la Dinamo”, a încheiat Mihai Stan.