ADVERTISEMENT
Carousel hot news

ISIS a lansat ameninţări şocante! Neymar şi Messi sunt ţintele

UPDATE, 29 octombrie, ora 10:20 / ISIS a lansat noi imagini şocante în care ameninţă buna desfăşurare a Cupei Mondiale. În ultima imagine făcută în Photoshop, Neymar e în genunchi, ţinut...
Autor: Marian Popovici | 29.10.2017 | 10:25

UPDATE, 29 octombrie, ora 10:20 / ISIS a lansat noi imagini şocante în care ameninţă buna desfăşurare a Cupei Mondiale. În ultima imagine făcută în Photoshop, Neymar e în genunchi, ţinut cu o mână de o persoană, în timp ce Messi zace pe jos.

ADVERTISEMENT

Imaginea a fost distribuită pe site-ul iranian de ştiri, YJC, care a scris: “Statul Islamic ameninţă desfăşurarea în condiţii de sigurnaţă a Campionatului Mondial din Rusia, din 2018. După Messi, a venit şi rândul lui Neymar” Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei


Teroriştii de la ISIS s-au folosit de imaginea internaţionalului argentinian Lionel Messi pentru a lansa ameninţări care vizează Cupa Mondială din Rusia, care va avea loc anul viitor. Mesajul transmis de terorişti este şocant, starul Barcelonei fiind arătat în spatele gratiilor vărsând o lacrimă de sânge. ISIS s-a folosit de această imagine pentru a-şi face deja cunoscute intenţiile de a ameninţa buna desfăşurare a Cupei Mondiale din Rusia, care va începe în luna iunie a anului viitor. 

ADVERTISEMENT

”Doar terorism” şi sloganul ”Vă luptaţi cu un stat care nu are cuvântul eşec în dicţionarul ei”, apare scris alături de imaginea fotbalistului, care poartă o uniformă de deţinut, cu numele lui imprimat pe piept.

ISIS, una dintre ţintele lui Putin 

Imaginea cu Messi nu este singura lansată de terorişti cu privire la ameninţarea Cupei Mondiale din 2018. Organizaţia ISIS a folosit mai multe imagini cu logo-ul Cupei Mondiale şi cu unele stadioane pentru a stârni panica la cel mai mare eveniment fotbalistic din lume.

ADVERTISEMENT

Cupa Mondială se va desfăşura în 11 oraşe din Rusia, în perioada 14 iunie – 15 iunie, finala urmând să se dispute pe stadionul Luzhniki din Moscova. Rusia este una dintre ţările cele mai active în războiul cu ISIS, preşedintele Vladimir Putin spunând în repetate rânduri că va distruge această organizaţie teroristă.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!