Cele mai citite

Invazie islandeză! 20% din populaţia ţării a cerut bilete pentru Campionatul Mondial din 2018

Fanii islandezi au impresionat o lume întreagă la Campionatul European din 2016 şi sunt hotărâţi să facă spectacol şi la întrecerea din Rusia din această vară.
22.02.2018 | 20:22
Invazie islandeză! 20% din populaţia ţării a cerut bilete pentru Campionatul Mondial din 2018

Suporterii deplasaţi la Campionatul European din Franţa au făcut spectacol pe durata turneului final şi au lansat un nou mod de a celebra victoria cu favoriţii lor în momentul în care echipa a eliminat Anglia şi a ajuns în sferturile de finală.

Islanda, ţara cu o populaţie de 348.000 de oameni, a reuşit calificarea la Campionatul Mondial din Rusia după victoria cu 2-0 în faţa celor din Kosovo, iar 66.000 de spectatori şi-au manifestat dorinţa de a face deplasarea la turneul final, ceea ce ar însemna aproximativ 20% din populaţia ţării.

Islanda a fost eliminată de Franţa la ultimul turneu final

Nordicii au surprins pe toată lumea după victoria cu 2-1 în faţa Angliei, dar au pierdut categoric cu Franţa, ţara gazdă, în sferturile de finală. Trupa din Hexagon a câştigat cu 5-2, la finalul unui meci dominat din primele minute.

Islanda a obţinut prima calificare din istorie la un Campionat Mondial şi va evolua în Grupa D, alături de Nigeria, Croaţia şi Argentina.  Islanda este cea mai mică ţară care a reuşit să se califice la un Campionat Mondial.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri