Fotbal intern

Isma Lopez îl acuză dur pe Radu Petrescu: „Arbitrul a decis cine trebuie să câștige!”

04.10.2020 | 01:01
Isma Lopez il acuza dur pe Radu Petrescu Arbitrul a decis cine trebuie sa castige
ADVERTISEMENT

FCSB a învins-o pe Dinamo București cu scorul de 3-2 în Derby de România. Dinamo a avut doi oameni eliminați, Isma Lopez, în minutul 75, și Alexandru Răuță, în minutul 90+2.

La finalul partidei, Isma Lopez, jucătorul eliminat a lui Dinamo, a acuzat în termeni duri arbitrajul brigăzii conduse de centralul Radu petrescu.

ADVERTISEMENT

Prestația lui Radu Petrescu i-a nemulțumit și pe reprezentanții clubului Dinamo, evoluția acestuia fiind criticată și de Ion Crăciunescu.

Isma Lopez se ia de Radu Petrescu: “Arbitrul a decis cine trebuie să câștige.”

Golurile derby-ului dintre FCSB și Dinamo au fost marcate de Florin Tănase (8, 76 pen.), Cristea (17) pentru „roș-albaștri”, în timp ce pentru Dinamo au marcat Borja Valle (24 pen.) și Adam Nemec (42).

ADVERTISEMENT

Alex Couto, directorul general a lui Dinamo, a declarat la finalul partidei: „Arbitrul a văzut altfel, a acordat penalty, rezultatul corect fiind un 2-2. Cred că s-a jucat un fotbal foarte bun, după o muncă de pregătire. N-am vorbit cu Contra încă, ne vom gândi la ce s-a întâmplat. Trebuie să vedem ce decizie vom lua, în cazul în care s-a influențat meciul”.

Isma Lopez, fundașul „alb-roșiilor, care a fost eliminat în minutul 75 la faza penalty-ului pentru FCSB, a acuzat direct arbitrajul din derby: N-a fost nici penalty, nici roșu. Meciul s-a decis din cauza asta. I-am spus arbitrului că toată România va vedea că n-a fost penalty. Nu mi-a răspuns nimic. El știe că nu este penalty, a fost aproape de fază, însă i-a indicat cineva. A fost un derby, am fost mai buni, le-am făcut cadou fazele de gol. Mergeam noi bine, dar arbitrii au decis să nu fie așa. A fost o partidă bună până când arbitrul a decis cine trebuie să câștige”, a declarat jucătorul dinamovist la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

După acest derby, FCSB a urcat pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, în timp ce Dinamo rămâne în jumătatea inferioară a clasamentului, pe locul 12.

MM Stoica a răbufnit la pauză

Managerul general de la FCSB a fost și el complet nemulțumit de penalty-ul acordat celor de la Dinamo de către Radu Petrescu, centralul acestei partide.

ADVERTISEMENT

„E prima dată când scriu la pauza unui meci. Dacă ăsta e penalty, eu am pierdut timpul degeaba în fotbal. 28 ani.”, a postat MM Stoica pe o rețea de socializare.

FCSB a primit un penalty mai apoi, în repriza a doua, minutul 75, transformat de Florin Tănase, la aceeași fază fiind eliminat și Isma Lopez, fundașul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT