Fotbal intern

Isma Lopez și-a găsit echipă. Unde va juca fostul fundaș stânga al lui Dinamo

01.02.2021 | 20:22
Isma Lopez sia gasit echipa Unde va juca fostul fundas stanga al lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Isma Lopez, fostul fundaș stânga al lui Dinamo, și-a găsit echipă după plecarea din “Ștefan cel Mare”, acesta urmând să evolueze în liga a treia din Spania pentru Racing Santander.

Ajuns la 31 de ani, apărătorul cu instinct ofensiv născut la Pamplona este cotat la 500.000 de euro de către site-ul de specialitate Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

Sosit de la Tenerife în septembrie 2020, Isma Lopez a strâns 8 prezențe în tricoul lui Dinamo fiind titular în doar 40% din partidele disputate în Liga 1.

Isma Lopez și-a găsit echipă. Unde va juca fostul fundaș stânga al lui Dinamo

Sub conducerea lui Pablo Cortacero proiectul “Nuevo Dinamo” s-a transformat rapid în “exodul ibericilor”, toți jucătorii spanioli aduși în perioada de început a sezonului 2020-2021 părăsind până în prezent clubul.

ADVERTISEMENT

Isma Lopez a semnat cu Racing Santander, club care se află în liga a treia din Spania, și ocupă poziția a 5-a în clasament. Acesta întregește lista jucătorilor iberici care au părăsit-o pe Dinamo în ultima perioadă, Aleix Garcia (Eibar), Borja Valle (Oviedo), Rene Roman (Atletico Baleares), Tomas Mejias (Ankaraspor), Juan Camara (Jagiellonia)

De remarcat este faptul că Isma Lopez este cel mai scump jucător al celor de la Racing Santander, cu o cotă de piață de 500.000 de euro. În trecut fostul apărător lateral al lui Dinamo a evoluat și sub comanda lui Marcelo Bielsa, la Athletic Bilbao, club pentru care a strâns meciuri și în Europa League.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul iberic dezamăgit de modul în care a fost tratat la Dinamo

Isma Lopez a dat cărțile pe față în momentul plecării de la Dinamo și a reclamat modul în care a fost tratat după venirea la club: “Ne-au înșelat în toate modurile posibile. Au zis că ne plătesc marți, dar marți ni s-a zis că la finalul săptămânii, înainte de meci.

N-a fost așa, am jucat fără niciun cent. Am fost păcăliți, mințiți, ni s-a zis chiar că secretara a greșit numărul contului. Că banii sunt blocați în alte țări. Minciuni toate. Au trecut zilele, banii n-au venit. Deja sunt trei luni, e suficient.

ADVERTISEMENT

Ne-au zis că vor aduce personal calificat, cel mai bun staff lângă noi. Fizioterapeuți, personal de recuperare fizică. E adevărat, unii au venit, dar au plecat așa cum au sosit, că n-au luat bani”, a declarat actualul fotbalist de la Racing, Isma Lopez.

ADVERTISEMENT