Carousel hot news

Contra, despre şansele ca jucătorul trecut pe la Ajax să rămână la Dinamo. “Nu are calităţile lui Albin, dar e bun!”

UPDATE. Cosmin Contra a vorbit despre situaţia lui Ismail Aissati şi a explicat în ce condiţii va rămâne jucătorul trecut pe la Ajax şi PSV la Dinamo.  "Este de câteva zile la noi şi o să...
06.09.2017 | 21:52

UPDATE. Cosmin Contra a vorbit despre situaţia lui Ismail Aissati şi a explicat în ce condiţii va rămâne jucătorul trecut pe la Ajax şi PSV la Dinamo.  “Este de câteva zile la noi şi o să vedem ce decizie o să luăm. Nimic mai mult! El este ok, dar să vedem. Jucătorul aşteaptă să vadă dacă poate să prindă un contract în Olanda şi după o să vedem. De două luni nu face antrenament cu echipa, ci doar cu un antrenor normal. Am avut o discuţie cu el şi îşi doreşte să vadă dacă îşi găseşte o echipă în Olanda. Nu are calităţile lui Albin, dar este bun”, a spus Contra.

UPDATE. George Ogăraru a fost coleg cu Ismail Aissati la Ajax, iar fostul internaţional român îi sfătuieşte pe oficialii lui FC Dinamo Bucureşti să-l păstreze pe jucătorul care a câştigat de două ori Campionatul European de tineret cu Olanda. Acesta are şi trei titluri cu PSV Eindhoven, două cu Ajax şi o Cupă.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

L-am sfătuit să-l păstreze pe Ismail Aissati, un jucător de mare calitate, tehnic şi un caracter foarte bun. Sper să-l şi semneze. Cu siguranţă, este un jucător care din păcate nu a jucat în ultima perioadă din cauza accidentărilor, dar care dacă este în condiţie fizică bună poate să aducă un plus oricare echipei”, a spus Ogăraru pentru Dolce Sport.

59aead94a398c

UPDATE. Ismail Aissati se antrenează alături de FC Dinamo Bucureşti, iar Cosmin Contra va urma să ia o decizie în ceea ce-l priveşte pe mijlocaşul ofensiv în vârstă de 29 de ani care a trecut pe la echipe precum PSV şi Ajax în zilele următoare. Deşi au apărut imagini cu Ismail Aissati de la antrenamentele “câinilor”, purtând echipamentul de pregătire cu numărul 3, Adi Mutu, managerul general al lui Dinamo, a negat.  “Vi s-a părut! Nu există niciun jucător care să fie în probe la Dinamo. Haideţi să vorbim despre Bokila”, a spus Adi Mutu pentru TV Digi Sport.

Sursă foto: Dolcesport

***

FC Dinamo Bucureşti a reuşit să-l aducă pe Jeremy Bokila, iar dinamoviştii sunt gata să mai dea încă o lovitură pe piaţa transferurilor. Cosmin Contra are în probe în aceste zile un fotbalist cu un CV impresionant, trecut pe la PSV sau Ajax de-a lungul timpului.

Conform gsp.ro, Ismail Aissati se antrenează cu Dinamo şi urmează ca antrenorul echipei aflate pe locul 5 să ia o decizie în zilele următoare. Mijlocaşul ofensiv de 29 de ani a jucat în trecut pentru PSV, Twente, Ajax, Vitesse, Antalyaspor, Terek Groznîi şi Alanyaspor. Fotbalistul a jucat pentru echipa naţională de tineret a Olandei şi a câştigat de două ori Campionatul European U21 în 2006 şi 2007.

Ismail Aissati a jucat două meciuri pentru echipa naţională a Marocului în 2011. La ultima formaţie, mijlocaşul ofensiv a jucat 12 meciuri, dar nu a reuşit să marcheze niciun gol. La finalul sezonului 2016-17, fotbalistul de 29 de ani a plecat de la Alanyaspor şi de atunci îşi caută echipă. În vară, Aissati a fost pe lista lui Bristol City, echipă din liga a doua engleză, dar transferul nu s-a concretizat.

FC Dinamo Bucureşti i-a adus în această vară pe Diogo Salomao, Jeremy Bokila, Filipe Nascimento, Constantin Nica şi pe Giorgios Katsikas. La echipă a mai ajuns şi Juan Angel Albin, însă fotbalistul s-a despărţit de echipa antrenată de Cosmin Contra la scurt timp după ce a ajuns.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri