Sporturi

Ispita Bianca Pop, dată afară dintr-un restaurant, în stare de ebrietate, pentru 100 de euro. Vedeta a recurs la amenințări: “Mă duc cu cuțite”

23.06.2020 | 17:46
Ispita Bianca Pop data afara dintrun restaurant in stare de ebrietate pentru 100 de euro Vedeta a recurs la amenintari Ma duc cu cutite
spita Bianca Pop, dată afară dintr-un restaurant, în stare de ebrietate, pentru 100 de euro. sursă foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Ispita Bianca Pop s-a filmat în stare de ebrietate când se afla în taxi, după ce a fost dată afară dintr-un restaurant pentru 100 de euro. Reacția vedetei a ajuns imediat pe rețelele de socializare.

Bianca Pop o ține din scandal în scandal. De această dată s-a făcut singură de râs după ce s-a filmat beată într-un taxi. Extrem de nervoasă că a fost dată afară dintr-un retsaurant, Bianca a recurs la amenințări.

ADVERTISEMENT

Potrivit wowbiz.ro, motivul scandalului a fost faptul că ispita nu a putut să își achite nota de plată cu cardul, pentru că nu avea cash. Furioasă pe angajații restaurantului și bine alcoolizată, Bianca Pop a început să înjure și să amenințe.

Ispita Bianca Pop, scandal cu angajații unui restaurant. A fost dată afară în stare de ebrietate

Bianca Pop nu poate sta departe de clinciuri și scandaluri, sau ele se țin scai de ea, pentru că nu scapă bine de unul, că dă peste altul imediat. De această dată, s-a luat la harță cu angajații unui restaurant care au dat-o afară pentru că nu și-a putut achita nota de plată cu cardul.

ADVERTISEMENT

Ce înjoseală mi-am luat! Să-mi bag p***a! (…) Mă duc cu cuțite! Eu le sparg restaurantul! De mâine e închis, mă jur! M-au dat afară din restaurant!

M-au întrebat dacă am cash! Sunt niște sărăcii! Bă, vă distrug! Toți interlopii, toată România e în spatele meu. Pentru 100 de euro”, urla Bianca Pop în timp ce se afla în taxi.

ADVERTISEMENT

Bianca Pop i-a cerut taximetristului, prin apelativul „fă”, să dea muzica mai tare, pentru a putea dansa în voie, pe bancheta din spate, chiar dacă ținea în mână și un pahar de alcool, din care lua câte o gură din când în când.

„Pentru o sută de euro? Pentru o femeie care are poșetă de 6.000 de euro și pantofi de 800 de euro…”,a mai spus vedeta în filmare.

ADVERTISEMENT