Life

Ispita Bianca Pop, părăsită de zeciile de mii de euro fără care nu putea să iasă din casă. Cine a ajuns să îi dea bani de chirie

17.09.2020 | 12:59
Ispita Bianca Pop parasita de zeciile de mii de euro fara care nu putea sa iasa din casa Cine a ajuns sa ii dea bani de chirie
Ispita Bianca Pop a ajuns să fie ajutată cu bani de Bebino. Foto: spynews.ro
ADVERTISEMENT

Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii, cea care se lăuda că fără mii de euro nu iese din casă, se pare că a coborât printre muritorii de rând.

Ispita Bianca Pop, ajutată cu bani de Bebino

Fosta vedetă a Antenei 1 a fost urmărită în ultima vreme de multe probleme. A fost acuzată de o fostă prietenă, celebră și ea în showbiz, că se droghează, iar recent și-a luat gardă de corp după ce susține că a fost drogată și violată.

ADVERTISEMENT

Bianca este păzită de unul din cei mai de temut interlopi, cunoscut sub numele Bebino, și chiar bruneta a recunoscut că are o relație apropiată cu acesta, ba chiar că a ajutat-o cu bani plătindu-i chiria.

„Este un prieten bun, dar nici nu ne cunoaștem personal”, a declarat Bianca Pop pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Până o să mă descurc singură din punct de vedere financiar mai este, fiindcă acum nu am contract cu nimeni și după ce-ți fură cineva tot, nu mai ai bani. Acum, Bebino mă ajută, mi-a dat bani să-mi plătesc chiria”, a mai spus vedeta.

Vedeta se recuperează după șocurile suferite

Bruneta a mai declarat că este bine și că încearcă să își revină după șocurile suferite în ultima perioadă, iar asta datorită persoanelor care sunt în preajma ei.

ADVERTISEMENT

„Sunt bine, sunt liniștită și am lângă mine acum persoane bune”, a mai spus Bia.

Bianca Pop a devenit celebră în urma participării ca ispita în show-ul Insula iubirii de la Antena 1. Tânăra originară din Tășnad, județul Satu Mare, a fost implicată de-a lungul timpului în diferite scandaluri cu mai multe vedete.

A avut  mai multe ”meciuri” cu o altă ispită, Maria Ilioiu, dar și cu Naba Salem, fostă concurentă la Bravo, ai stil. Cele mai multe dintre conflicte au pornit de la bărbații pe care și-i împărțeau.

ADVERTISEMENT