“Să nu ne îmbătăm cu apă caldă”. Pe cine a remarcat Contra!

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
24/03/2018, 22:21
“Să nu ne îmbătăm cu apă caldă”. Pe cine a remarcat Contra!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

România a învins-o pe Israel, scor 2-1, în primul amical pe 2018 al celor două selecţionate. La finalul meciului de la Netanya, Cosmin Contra a analizat prestaţia tricolorilor şi a susţinut că au existat şi puncte slabe în jocul elevilor săi.

O primă repriză pe care am controlat-o. A fost o singură sincopă, la şutul lui Ben Haim. Am suferit pe benzile laterale. Am avut o reacţie de echipă puternică, dar să nu ne îmbătăm cu apă caldă. Am dat două goluri, dar am suferit pe final. Israelul este o echipă bună. Îmi felicit băieţii. E important să avem acelaşi spirit. Mi-a fost frică la 1-0 pentru ei. Mi-a fost frică de reacţia lor. De obicei, când primeam gol ne prăbuşeam”, a declarat Cosmin Contra.

Bancu, remarcat după Israel – România 1-2

Selecţionerul României l-a lăudat pe Nicuşor Bancu la finalul meciului. Bancu, în ultima lună, a fost printre cei mai constanţi jucători de la Craiova. Defensiva a făcut un meci foarte bun. Încercăm să cristalizăm o echipă. Sunt lucruri care m-au nemulţumit. Am avut 20 de minute proaste în a doua repriză. Nu am ştiut să gestionăm ultimele minute”, a mai precizat Contra.

Închide ×