Şi-a uimit adversarii. “Tricolorul” care a impresionat. “A făcut diferenţa!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
25/03/2018, 11:20
Şi-a uimit adversarii. “Tricolorul” care a impresionat. “A făcut diferenţa!”

Meciul amical Israel – România s-a terminat cu victoria echipei lui Cosmin Contra, scor 1-2, aceasta fiind prima reuşită a “tricolorilor” în faţa Israelului după 22 de ani – vezi aici mai multe detalii.

Nicuşor Stanciu a reuşit să-şi treacă numele pe tabela de marcaj în meciul Israel – România, scor 1-2, iar fotbalistul lui Sparta Praga a cucerit presa din Israel cu prestaţia sa. Yedioth Ahronoth, o publicaţie din Israel, i-a criticat pe adversarii “tricolorilor”, dar a avut cuvinte de laudă la adresa fostului stelist.

“Am zis din Praga că vom face schimb de tricouri!”

“Dimineaţa sportivă”, o emisiune sportivă din Israel a titrat că: “Stanciu a făcut diferenţa”.  Nu doar presa a fost cucerită de Nicuşor Stanciu, ci şi colegul său de la Sparta Praga, Tal Ben Haim II, care i-a cerut tricoul la finalul meciului. “Suntem colegi, prieteni. Am zis de la Praga că vom face schimb de tricouri la final”.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×