Sport

Totul despre amicalul Israel – România. Cum arată vestiarul „tricolorilor” înaintea meciului de la Netanya. Video

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul amical Israel - România, care va avea loc marţi, 29 martie, de la ora 20:45, pe stadionul din Netanya, al doilea joc sub comanda lui Edi Iordănescu.
29.03.2022 | 19:04
Totul despre amicalul Israel  Romania Cum arata vestiarul tricolorilor inaintea meciului de la Netanya Video
Vestiarul României înaintea amicalului de la Netanya, cu Israel. FOTO: FRF.ro
ADVERTISEMENT
29-03-2022
16:04

Imagini din vestiarul „tricolorilor”

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu au echipamentele pregătite pentru meciul amical cu Israel, de la Netanya, care va începe la ora 20:45.

FRF.ro le-a făcut o surpriză fanilor echipei naționale, pe care i-a invitat, virtual, în vestiar, pentru a vedea cum arată locul în care se vor schimba fotbaliștii noștri.

29-03-2022
09:24

Alexandru Cicâldău și Tavi Popescu au exersat ”finalizările spectaculoase”

Ultimul antrenament al echipei naționale s-a desfășurat sub semnul bunei dispoziții. Fotbaliștii lui Edi Iordănescu au avut o ședință de pregătire lejeră.

La finalul antrenamentului cei mai buni executanți de lovituri libere s-au întrecut în super execuții. Alex Cicâldău și Octavian Popescu au fost ”lunetiști”.

29-03-2022
07:28

Shlomo Scharf, în cantonamentul echipei naționale

Fostul selecționer al Israelului Shlomo Scharf l-a vizitat pe Edi Iordănescu cu o zi înaintea meciului Israel – România, programat mați seara la Netanya.

Considerat o legendă a fotbalului izraelian, Shlomo Scharfm a ținut să-l salute pe noul selecționer al României și să-i ureze succes în noua sa calitate.

În vârstă de 79 de ani, Shlomo Scharf a activat întreaga carieră, și ca fotbalist și ca antrenor, doar în Israel câștigând patru titluri de campion și de tot atâtea ori Cupa.

28-03-2022
17:54

„Tricolorii” au efectuat antrenamentul oficial

Naționala lui Edi Iordănescu s-a pregătit în această seară pe stadionul din Netanya, acolo unde a susținut antrenamentul oficial și unde va disputa și amicalul cu reprezentativa Israelului.

FRF.ro și site-urile de socializare ale echipei naționale a României au publicat imagini cu „tricolorii” la antrenamentul oficial.

28-03-2022
12:09

„Tricolorii” s-au relaxat cu o plimbare înainte de antrenamentul oficial

În această dimineață, „tricolorii” lui Edi Iordănescu au efectuat o plimbare de aproximativ jumătate de oră în jurul hotelului în care sunt cazați. Fotbaliștii s-au bucurat astfel de cele 20 de grade care sunt în acest moment la Netanya.

Antrenamentul oficial al României înainte de meciul cu Israel este programat astăzi, de la ora 18:45.

28-03-2022
10:32

Toate rezultatele testelor pentru Covid-19 sunt negative

Naționala de fotbal a României a ajuns duminică seara în Israel. Marți, 29 martie, de la ora 20:45, va avea loc amicalul cu echipa țării gazdă.

După sosirea la Tel Aviv, toți membrii delegației au efectuat teste anti Covid-19. Rezultatele au venit la scurt timp, iar selecționerul Edi Iordănescu poate sta liniștit: nimeni nu este infectat.

Reamintim că Florin Tănase, Răzvan Marin, Alex Mitriţă şi Deian Sorescu nu au făcut deplasarea în Israel, deoarece au fost depistați pozitiv la noul coronavirus.

28-03-2022
10:03

„Tricolorii” pregătiți pentru meciul amical cu Israel

Jucătorii echipei naționale a României și-au ales numerele de pe tricourile cu care vor evolua în meciul de pe stadionul stadion Netanya din Israel.

Jucătorii echipei naționale și-au ales numerele de pe tricouri pentru amicalul cu Israel
Jucătorii echipei naționale și-au ales numerele de pe tricouri pentru amicalul cu Israel

Partida se va desfășura marți, 29 martie, de la ora 20:45 și este ultimul meci amical pentru România înainte de debutul Ligii Națiunilor din luna iunie. 

28-03-2022
07:47

Atentat terorist în Israel: doi bărbați au ucis cu focuri de armă doi grăniceri

Naționala de fotbal a României va juca marți, 29 martie, de la ora 20:45, la Netanya, un amical împotriva echipei Israelului. Însă lucrurile au ieșit din desfășurarea normală, deoarece duminică a avut loc un atentat terorist, informează timesofisrael.com.

Doi teroriști ISIS, din orașului Umm al-Fahm, aflat din nordul Israelului, au deschis focul în zona unui mall din orașul Hadera, aflat la 25 de kilometri de Netanya. Ei au ucis doi soldați ai forțelor de grăniceri și au rănit cinci persoane.

Bărbații nu au mai apucat să se ascundă în mall, deoarece au fost neutralizați de forțele speciale din zonă. Pe 22 martie, un beduin israelian, și el partizan ISIS, a ucis patru oameni în orașul Beer-Sheva (140 de kilometri de Netanya).

28-03-2022
06:55

Naționala României a ajus în Israel

Delegația „tricoloră” a plecat duminică după amiaza de pe aeroportul „Henri Coandă” cu direcția Israel și după un zbor de aproximativ două ore și jumătate a ajuns la Tel Aviv. A urmat testarea COVID pentru toată lumea, apoi drumul până la hotelul care îi va găzdui până la ora amicalului de marți, un total de peste patru ore de la plecarea din București.

Astăzi, la stadionul din Netanya, vor avea loc antrenamentul oficial dinaintea meciului și conferința de presă, la care vor participa selecționerul Edi Iordănescu și un jucător.

27-03-2022
09:06

România, în echipament galben complet cu Israel

Dacă la meciul amical cu Grecia, pierdut cu o-1, fotbaliștii lui Edi Iordănescu au purtat tricouri galbene, șorturi albe și jambiere galbene, la partida cu Israel, de la Netanya, „tricolorii” vor evolua în galben complet.

„Pentru partida de marți, 20:45, de la Netanya, tricolorii vor îmbrăca un echipament complet galben, tricou, șort și jambiere. Asta pentru că echipamentul de bază al gazdelor este format din tricou albastru și șort alb”, a anunțat FRF.ro.

26-03-2022
18:37

Patru „tricolori” rămân în izolare la Mogoșoaia, alți patru vor afla duminică dacă fac deplasarea

FANATIK a aflat faptul că selecționerul Edi Iordănescu va decide duminică dacă Dennis Man, Denis Alibec, Cristi Manea și Nicușor Bancu vor face deplasarea pentru partida Israel – România. Cei patru jucători nu au fost disponibili la amicalul România – Grecia, 0-1, deoarece au prezentat stări gripale.

Totodată, Florin Tănase, Răzvan Marin, Alex Mitriţă şi Deian Sorescu nu vor face deplasarea, deoarece au fost depistați pozitiv pentru noul coronavirus. Inclusiv Alex Maxim ar putea să lipsească de la meciul cu Israel, fiind și el suspect de infecția cu COVID-19.

26-03-2022
15:15

„Gripații” au revenit sub comanda lui Edi Iordănescu

La ședința de pregătire din această dimineață, selecționerul Edi Iordănescu s-a putut baza și pe serviciile fotbaliștilor care, la meciul cu Grecia, au fost indisponibili din cauza gripei: Dennis Man, Denis Alibec, Cristi Manea și Nicușor Bancu. Aceștia s-au antrenat alături de „tricolorii” care au intrat pe parcursul amicalului cu elenii sau au rămas pe banca de rezerve.

În același timp, titularii au efectuat un antrenament de refacere. Duminică, 27 martie, delegația României va pleca spre Israel, acolo unde va disputa al doilea meci de verificare de la această acțiune.

26-03-2022
12:18

UEFA a delegat o brigadă de arbitri din Polonia

FRF a anunțat, printr-un comunicat oficial, faptul că UEFA a delegat o brigadă de aribtri din Polonia la partida amicală Israel – România, care va avea loc marți, la ora 20:45.

Astfel, la centru va fi Daniel Stefanski, ajutat de arbitrii asistenți Dawid Golis și Marek Arys.

„UEFA a delegat o brigadă din Polonia la meciul tricolorilor programat marți, 29 martie, în Israel. La centru va fi Daniel Stefanski, ajutat de arbitrii asistenți Dawid Golis și Marek Arys.

Stefanski (44 ani) este arbitru FIFA din 2013 și a condus partida România – Austria 0-1 disputată la Ploiești în octombrie 2020, în Liga Națiunilor. La nivel de club, a oficiat la CFR Cluj – Lazio 2-1, în grupele Europa League, septembrie 2019”, se arată în comunicatul emis de FRF.

Nu este timp de odihnă, nici de reproşuri pentru tricolori după înfrângerea suferită vineri seară, în Ghencea, pe noul stadion Steaua, 0-1 cu Grecia. Marţi, 29 martie, de la ora 20:45 vor susţine al doilea test sub comanda noului selecţioner Edi Iordănescu, de această dată în deplasare, în Israel, la Netanya.

Naţionala nu a arătat nimic nou în meciul cu Grecia, urmează jocul amical cu Israel

Mandatul lui Edi Iordănescu a început aşadar cu stângul, devenind primul selecţioner din ultimii 55 de ani care pierde la meciul de debut şi asta chiar pe teren propriu. România nu a arătat nimic nou faţă de ceea ce ştiam din jocul tricolorilor, mai ales în prima repriză, în care echipa mai mult a stat pe teren decât a luptat.

ADVERTISEMENT

Abia în a doua parte, mai precis după ce a trecut o oră de joc şi Edi Iordănescu i-a introdus pe teren pe Florin Tănase, Octavian Popescu şi Andrei Ivan, a existat un oarecare reviriment în sensul creşterii vitezei şi agresivităţii, dar ocaziile de gol au continuat să fie rara avis.

Edi Iordănescu avertizează înainte de meciul amical Israel – România

Edi Iordănescu a ţinut să precizeze după meci faptul că pe viitor jucătorii care nu vor veni cu atitudinea corespunzătoare unui meci al echipei naţionale se vor autoelimina. El a explicat că este un factor extrem de destabilizator faptul că o parte dintre jucătorii care evoluează afară o fac foarte puţin şi a decis să le acorde acum o şansă, dar pe viitor nu va mai fi la fel.

ADVERTISEMENT

În luna iunie începe munca oficială a lui Edi Iordănescu odată cu primele meciuri din grupa a 3-a a diviziei B a Ligii Naţiunilor, o grupă în care toate echipele, România, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina şi Finlanda au şanse de a termina pe primul loc. Edi a spus că pentru acele jocuri vor fi chemaţi numai cei care au ritm şi evoluează constant, indiferent de nume.

La meciul amical Israel – România vor reveni cei patru jucători cu viroze, dar au apărut cazuri de COVID!

A contat mult şi faptul că patru dintre tricolori, Cristi Manea, Nicuşor Bancu, Dennis Man şi Dennis Alibec, nu au putut fi incluşi pe lista de joc la meciul cu Grecia ca urmare a stării gripale din lot. Însă acum, înainte de meciul amical cu Israel lucrurile devin chiar alarmante.

ADVERTISEMENT

Pentru că testul COVID nu a mai ieşit peste tot negativ şi sunt cinci oameni aflaţi în izolare, care nu vor face deplasarea la Netanya. Este vorba de Florin Constantinovici, secundul lui Edi Iordănescu şi de jucătorii Florin Tănase, Răzvan Marin, Alex Mitriţă şi Deian Sorescu şi situaţia s-ar putea agrava mult în următoarele ore. Au fost convocaţi de urgenţă Darius Olaru şi Claudiu Petrila.

Probabil cu cei trei intraţi după pauză titulari în meciul amical Israel – România

Presa a remarcat la unison că faţa echipei naţionale s-a schimbat întrucâteva în bine în a doua repriză a meciului cu Grecia odată cu introducerea unor fotbalişti rapizi precum Tănase, Popescu şi Ivan. Este foarte probabil ca Edi Iordănescu să înceapă meciul amical cu Israel de la Netanya cu ei. Ciudat a fost faptul că fotbalişti cu evoluţii excelente în ultima vreme la cluburile lor, precum Maxim şi Puşcaş, nu s-au văzut pe teren în primele 45 de minute cu Grecia.

ADVERTISEMENT

Jucăm cu Israel, o naţională care va avea pe bancă un cuplu de antrenori interimari, Gadi Bruner şi Alon Harazi, promovaţi de la naţionala U17, după ce fostul selecţioner a fost demis intempestiv de noul manager general al Federaţiei, Yosi Benayoun. Marc Balbul a condus Israelul în campania de calificare la CM 2022, dar nu a reuşit să califice echipa nici măcar pentru baraj din grupa câştigată de Danemarca şi în care Austria a terminat pe locul 2.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,25 este cota pentru „peste 2,5 goluri în meci” la amicalul Israel – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT