Fotbal international

Video. După nouă luni! Stanciu, gol de kinogramă: “Sunt mândru!”

Israel - România este primul amical al anului pentru cele două selecţionate. Nicuşor Stanciu a reuşit un super gol.
24.03.2018 | 21:38
Video Dupa noua luni Stanciu gol de kinograma Sunt mandru

UPDATE, ora 22:15. Nicu Stanciu a declarat după meci: “Era important să câtigăm, ne aşteaptă un meci mult mai greu cu Suedia. De obicei, când am mingea la 20 de metri, încerc să şutez, e una din calităţile mele foarte bune şi mă bucur că astăzi am marcat. În unele meciuri joc şi mai retras.

Mă bucur să joc pentru ţara mea. Mă bucur că am intrat în acest joc, este al 20-lea meci la naţională şi sunt foarte mândru. Majoritatea golurilor le viitoatrei mele soţii, dar sunt şi pentru familie. Ne aşteaptă un meci greu cu Suedia. Avem Cupa Naţiunilor înainte, asta contează cel mai mult”, a spus Stanciu la finalul partidei.

Echipa naţională a României a început pregătirile pentru meciurile din Liga Naţiunilor. Tricolorii au jucat un amical cu Israel, iar Nicuşor Stanciu a reuşit să marcheze un gol de kinogramă, în minutul 64, pe stadionul din Netanya, confirmând forma foarte bună arătată la Sparta Praga.

Mijlocaşul ofensiv de 24 de ani a şutat de la peste 20 de metri, după un dribling scurt în faţa adversarului direct. Mingea a ajuns în poarta lui Harush, care a trebuit să se recunoacă învins de reuşita lui Nicuşor Stanciu, intrat pe teren în minutul 61.

Stanciu, golul cu numărul şapte în Israel – România

Fostul stelist a ajuns la al şaptelea gol în tricoul României, în 20 de meciuri jucate pentru echipa naţională. Ultima oară când Nicuşor Stanciu a marcat pentru tricolori s-a întâmplat la amicalul cu Chile, de la Cluj, de pe 13 iunie 2017, câştigat de români, scor 3-2.