News

Israelienii au inventat masca anti-Covid care distruge în proporție de 99% noul coronavirus

22.06.2020 | 15:32
Israelienii au inventat masca antiCovid care distruge in proportie de 99 noul coronavirus
ADVERTISEMENT

Producătorul israelian de măști de protecție Sonovia a anunțat că a inventat masca chirurgicală care distruge în proporție de 99% noul coronavirus.

Israelienii de la Sonovia au testat în laborator, cu succes, un nou tip de mască creată special pentru a neutraliza noul coronavirus în proporție de 99%.

ADVERTISEMENT

Masca poate fi spălată de mai multe ori fără a-și pierde din eficiență, lucru considerat revoluționar de către oamenii de știință.

Măști speciale anti-Covid-19, care distrug noul coronavirus 99%

Măștile produse de Sonovia sunt gândite pentru a fi reutilizate de mai multe ori, spre deosebire de măștile clasice, de unică folosință.

ADVERTISEMENT

Cei de la Sonovia susțin că măștile lor sunt acoperite în nano-particule de oxid de zinc care distrug bacteriile, ciupercile și virusurile, așadar sunt extrem de eficiente în combaterea Covid-19.

Măștile au fost testate cu succes în laboratoarele Microspectrum (Weipu Jishu) din Shanghai, China, și au demonstrat că materialul din care sunt făcute neutralizează în proporție de peste 90% noul coronavirus, potrivit Reuters.

ADVERTISEMENT

Liat Goldhammer, unul dintre cercetătorii de top angajați de compania Sonovia, este convins că în scurt timp materialul folosit pentru a crea aceste măști va fi folosit și pentru alte produse folosite în spital, în special îmbrăcăminte și echipamente de protecție. În condițiile în care oamenii de știință estimează că materialul special neutralizează aproximativ 99% noul coronavirus,veștile pot fi considerate îmbucurătoare pentru toată lumea civilizată.

Cei de la Sonovia susțin că printre clienții lor de top se numără companii de top din Germania și Statele Unite ale Americii, printre care Bruckner and Weber ultrasonics.

ADVERTISEMENT

Sonovia se pregătește să fie listată la bursă, fiind convinsă că a dat lovitura

De asemenea, Sonovia colaborează cu italienii de la Adler Plastic pentru a implementa această tehnologie și în mijloacele de transport în comun.

Testele au respectat toate normele impuse de guvernele din lumea civilizată, astfel că Sonovia garantează că produsul va proteja într-o proporție de 99% împotriva Covid-19.

De asemenea, materialul a fost folosit în Austria, în cadrul laboratorului HygCen, arătând efecte „pozitive” atunci când a fost testat cu mai multe virusuri comparabile cu SARS-CoV-2.

Între timp, compania se pregătește să fie listată la bursă, după o colaborare cu un laborator german de top. În aceste sens, israelienii de la Sonovia sunt în discuții avansate cu mai mulți investitori din SUA și Asia.

ADVERTISEMENT
Tags: