News
notix pixel id

Israelul recunoaşte că a tras spre o şcoală

Cel puţin şapte persoane au fost ucise duminică seară într-un raid aerian israelian în nordul Fâşiei Gaza, potrivit serviciilor de urgenţă palestiniene....
04.08.2014 | 08:15
Israelul recunoaşte că a tras spre o şcoală
ADVERTISEMENT

Cel puţin şapte persoane au fost ucise duminică seară într-un raid aerian israelian în nordul Fâşiei Gaza, potrivit serviciilor de urgenţă palestiniene.

“Cel puţin şapte persoane au fost ucise şi alte 15 rănite într-un raid israelian în nordul Fâşiei Gaza”, a declarat într-un comunicat Ministerul Sănătăţii palestinian din Gaza.

Pe de altă parte, armata israeliană a recunoscut duminică seară că a declanşat un tir asupra unei ţinte în apropierea şcolii din Rafah în care cel puţin zece palestinieni au fost ucişi anterior în timpul zilei.

“Armata israeliană a vizat trei terorişti ai Jihadului Islamic pe o motocicletă lângă o şcoală a UNRWA la Rafah. Forţele de apărare ale Israelului examinează consecinţele acestei lovituri”, se spune într-un comunicat.

Cel puţin zece persoane au fost ucise duminică dimineaţă într-un bombardament ce a lovit o şcoală ONU unde se aflau aproximativ 3.000 de refugiaţi, potrivit serviciilor de salvare. Este a treia oară în zece zile când o şcoală ONU este lovită în Fâşia Gaza. Treizeci de palestinieni au fost deja ucişi în atacuri asupra şcolilor din Beit Hanoun la 24 iulie şi Jabalyia la 31 iulie.

Această nouă lovitură a provocat indignarea inclusiv a secretarului general al ONU, Ban Ki-moon, care a vorbit despre un “act criminal”.

Sursa: romaniatv.net

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri