Sport

Isterie în Arabia Saudită după transferul lui Cristiano Ronaldo! Cozi interminabile la magazinul oficial al lui Al-Nassr

Transferul lui Cristiano Ronaldo (37 de ani) în Arabia Saudită la Al-Nassr a fost primit cu un val uriaș de simpatie și entuziasm în Golf. Număr uriaș de tricouri vândute.
01.01.2023 | 13:14
Isterie in Arabia Saudita dupa transferul lui Cristiano Ronaldo Cozi interminabile la magazinul oficial al lui AlNassr
30 iunie 2025 e data la care expiră contractul lui Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a dat lovitura după transferul la Al-Nassr, iar portughezul e privit ca un zeu în Arabia Saudită.

Saudiții au luat cu asalt magazinul oficial al lui Al-Nassr. Câte tricouri cu Ronaldo s-au vândut

Suporterii lui Cristiano Ronaldo s-au înghesuit la magazinul oficial al lui Al-Nassr pentru a cumpăra celebrul tricou cu numărul 7, pe care starul portughez îl va păstra și în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

„N-am mai văzut așa ceva în viața mea!”, a declarat un angajat al clubului. Acesta a dezvăluit că fanii ar putea sta și două zile la coadă pentru a cumpăra un tricou cu Ronaldo.

Saudiții, cozi la tricouri cu Ronaldo
Saudiții, cozi la tricouri cu Ronaldo

În mai puțin de 12 ore de când Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, pagina oficială a clubului a crescut de la 800.000 de fani la 3,5 milioane de urmăritori.

ADVERTISEMENT

„Ronaldomania” care s-a declanșat în Arabia Saudită e cel mai bine explicată de Abdulmohsen al-Ayyban, un tată care stătea la coadă alături de fiul său de 9 ani, pentru un tricou al starului portughez: „Trăim un moment istoric! Mi-am dorit mereu ca Al-Nassr să semneze cu cel mai bun jucător din lume. Acum am reușit. Nivelul campionatului saudit se va ridica”.

Cristiano Ronaldo va juca la Al-Nassr până în vara lui 2025

Cristiano Ronaldo va câștiga aproximativ 500 de milioane de euro în cei doi ani și jumătate de contract cu Al-Nassr.

ADVERTISEMENT

Pe lângă această sumă, atacantul în vârstă de 37 de ani a acceptat să devină ambasadorul Arabiei Saudite pentru organizarea unei Cupe Mondiale.

Arabia Saudită vrea să obțină organizarea Campionatului Mondial din 2030, iar Ronaldo ar putea fi cheia succesului acestui demers.

ADVERTISEMENT

Când va juca Cristiano Ronaldo primul meci pentru Al-Nassr

Cristiano Ronaldo nu și-a luat vacanță după Campionatul Mondial din Qatar și a mers la baza de pregătire a lui Real Madrid pentru a se antrena.

Astfel, Cristiano Ronaldo ar putea debuta oficial în tricoul lui Al-Nassr în meciul cu data de 5 ianuarie, ora 17:00, la Ryadh, împotriva celor de la Al Taee, locul șapte în Premier League, numele campionatului din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT