Fotbal international

Isterie în tribune la meciul Braziliei de la Campionatul Mondial! Cum i-a păcălit pe fani sosia lui Neymar. Video

Suporterii Braziliei au avut parte de o surpriză la meciul cu Elveția, dar și pe străzile din Doha. Neymar a apărut în mijlocul lor pentru a face poze și ai saluta. Era o sosie!
01.12.2022 | 11:00
Isterie in tribune la meciul Braziliei de la Campionatul Mondial Cum ia pacalit pe fani sosia lui Neymar Video
Neymar și Eigon Oliver s-au întâlnit la Paris și au făcut un video împreună. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Neymar Jr. este unul dintre cei mai urmăriți fotbaliști de la Campionatul Mondial și starul naționalei Braziliei, urmărit de fani la fiecare mișcare. Suporterii brazilieni au fost însă păcăliți în stil mare în Qatar.

Sosia lui Neymar a creat isterie printre suporterii Braziliei la meciul cu Elveția, dar și pe străzile din Doha

Îmbrăcat în tricoul Braziliei, cu cercel în ureche și bărbierit în stilul lui Neymar, suporterul mascat cu ochelari de soare și șapcă arăta izbitor cu starul naționalei Braziliei. Sosia lui Neymar a profitat și de faptul că fotbalistul este accidentat la gleznă și nu va mai juca în grupe la acest turneu final.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sosiadoney (@sosiadoney)

Fanii s-au îngrămădit să dea mâna, să facă poze și să îl filmeze pe idolul lor, fără să își dea seama că e doar un suporter care se dădea drept fotbalistul lui PSG.

Suporterul care îl imită pe Neymar poartă numele de Eigon Oliver și a devenit și el celebru în online, unde a strâns aproape un milion de fani. Chiar și fără ochelari și șapcă, brazilianul seamănă destul de mult cu starul naționalei Braziliei.

ADVERTISEMENT

Eigon Oliver e chiar stabilit la Paris și a avut ocazia să îl întâlnească pe adevăratul Neymar

Starul lui Paris Saint-Germain știe că are o sosie, iar cei doi au realizat un video care a devenit viral pe Instagram și în care adevăratul Neymar se filmează cu sosia sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sosiadoney (@sosiadoney)

Eigon Oliver i-a transmis chiar un mesaj emoționant, în care explică cum fotbalistul i-a schimbat viața definitiv: „Ce moment extraordinar, e bijuteria mea! Nu-mi imaginam niciodată că va veni și vremea asta și e o binecuvântare din partea lui Dumnezeu prin munca mea să ajung unde sunt acum. 

ADVERTISEMENT

Îi mulțumesc și îi sunt recunoscător acestui băiat minunat și sunt un mare fan. A primit cu brațele deschise ceea ce fac eu și pot spune că acum sunt un fan și mai mare al său.

Mi-a schimbat extrem de mult viața și mi-a deschis milioane de posibilități și oportunități, introducându-mă în locuri și către oameni pe care nu îmi imaginam că îi voi putea cunoaște vreodată. 

ADVERTISEMENT

Neymar Jr. îți sunt foarte recunoscător frate, fie ca Dumnezeu să te onoreze din ce în ce mai mult și să îți îndeplinești toate obiectivele. Acum pot să le povestesc copiilor și nepoților mei”, a fost postarea emoționantă de pe pagina oficială de Instagram a sosiei lui Neymar.

„Neymar”, asaltat și pe străzile din Doha

Eigon Oliver a făcut senzație și pe străzile din Doha, unde a fost oprit de zeci și zeci de oameni pentru poze și autografe.

Fanul în vârstă de 30 de ani nu i-a păcălit însă chiar pe toți, iar în online au apărut comentariile ironice: „Dacă voi chiar credeți că ăla e Neymar, atunci Qatar va câștiga Cupa Mondială”, a scris un internaut pe Twitter.

ADVERTISEMENT