Isterie în vestiarul României! Tricolorii au izbucnit în urale după ce Norvegia a egalat Suedia în prelungiri

CORESPONDENŢĂ DE LA CLUJ
Eduard Nicolae Popa    Cristi Coste    Alin Miu   
în Echipa nationala
27/03/2019, 00:37
Isterie în vestiarul României! Tricolorii au izbucnit în urale după ce Norvegia a egalat Suedia în prelungiri CORESPONDENŢĂ DE LA CLUJ
Tricolorii au izbucnit în urale după ce Norvegia a egalat Suedia în prelungiri

România și-a confirmat statutul de favorită în partida cu Insulele Feroe, impunându-se cu 4-1. La finalul partidei, tricolorii nu au avut timp să celebreze acest succes, urmărind cu mare atenție ultimele minute din Norvegia – Suedia

Tricolorii au izbucnit în urale după ce Norvegia a egalat Suedia în prelungiri

În momentul când partida România – Insulele Feroe s-a terminat, Suedia conducea cu 3-2 la Oslo. Săpunaru, menajat în meciul cu Feroe, a fost cel care le-a dat vestea tricolorilor, iar întreg vestiarul a izbucnit în urale în momentul când Norvegia a egalat la 3. În urma acestui rezultat, România are un singur punct în urma Suediei și, mai important, două puncte peste Norvegia, formație pe care o vom întâlni în meci direct la Oslo pe 7 iunie.

Claudiu Keșeru a recunoscut că tricolorii s-au bucurat pentru remiza de la Oslo, considerând că Suedia nu merita să aibă șase puncte în această grupă. „Grupa e deschisă. E important că n-a reușit Suedia să ajungă la șase puncte. Ar fi câștigat două meciuri cu foarte mare noroc. Nu meritau să aibă șase puncte” – a spus Claudiu Keșeru la finalul meciului.

Interesant este că Norvegia și Suedia și-au câștigat grupele din care au făcut parte în Liga Națiunilor, astfel că ambele formații au o șansă în plus să meargă la EURO 2020, spre deosebire de România, care s-a clasat pe locul 2 într-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania.

Închide ×