Fotbal international

Isterie la Milano! Zlatan Ibrahimovic a semnat cu AC Milan. Și-a ales numărul 21. VIDEO

02.01.2020 | 19:56
Isterie la Milano Zlatan Ibrahimovic a semnat cu AC Milan Sia ales numarul 21 VIDEO
ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic a ajuns la Milano, unde va semna contractul cu „rossonerii”, iar fanii au creat o adevărată îmbulzeală pentru a-l vedea pe starul suedez. Ibrahimovic vine liber de contract la AC Milan, după despărțirea de LA Galaxy.


UPDATE, 2 ianuarie, ora 17:59 / Zlatan Ibrahimovic a trecut vizita medicală și a semnat contractul oficial cu AC Milan. Suedezul, care va fi prezentat oficial vineri, a ales să poarte tricoul cu numărul 21.

ADVERTISEMENT


Știre inițială 2 ianuarie

Fanii s-au înghesuit să-l vadă pe Zlatan la Milano

Zlatan Ibrahimovic este unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria lui AC Milan, iar faptul că se întoarce pe „San Siro” a creat o adevărată isterie în rândul fanilor „rossonerilor”, care s-au strâns în număr mare pentru a-l vedea pe atacantul suedez.

Unul dintre suporteri a dus dragostea pentru Zlatan la rang de artă și i-a compus suedezului o rugăciune: „O, Zlatan, nu îmi pasă dacă vei juca puțin, nici măcar nu îmi pasă dacă vei marca puțin, îți cer un singur lucru: la Milanello arată-le, arată-le tuturor, arată-le tuturor că suntem cei mai puternici. Amin!”.

ADVERTISEMENT
  • 38 de ani a împlinit Zlatan Ibrahimovic pe 3 octombrie

„E un club pe care îl respect enorm!”

Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre întoarcerea sa la AC Milan și a făcut o declarație de dragoste pentru clubul la care a jucat timp de două sezoane, între anii 2010 și 2012.

„Mă întorc la un club pe care îl respect enorm și într-un oraș pe care îl iubesc. Voi lupta alături de colegii mei pentru a remedia situația în acest sezon și voi da totul pentru a îndeplini obiectivele”, a fost declarația suedezului.

ADVERTISEMENT

Zlatan crede că încă poate face diferența într-un campionat puternic cum este Serie A, deși a împlinit 38 de ani: „Încă pot face diferența. Am 38 de ani dar am entuziasmul unui copil și aceeași dorință de a câștiga pe care am avut-o toată viața și pentru mine asta este cel mai important.

Încă pot marca 20 de goluri pe sezon în Serie A. Italia este a doua casă pentru mine!”

  • 3.500.000 de euro este cota de piață a lui Zlatan Ibrahimovic, conform transfermarkt.com