Isterie pe Naţional Arena. Giuleştenii iau cu asalt stadionul

STEAUA - RAPID
Eduard Popa   
in Stiri sportive
11/04/2018, 20:21
Isterie pe Naţional Arena. Giuleştenii iau cu asalt stadionul

Potrivit site-ului bilete.ro, fanii rapidiştii mai au la dispoziţie doar 150 de bilete pentru derby-ul Ligii a 4-a Bucureşti, dintre CSA Steaua şi Academia Rapid. Giuleştenii le răspuns astfel gazdelor.

Fanii stelişti au cumpărat sau rezervat toate biletele inelului I al Peluzei Sud şi al sectoarelor centrale de la inelul 3. În acest moment pot fi achiziţionate tichete doar în sectorul intermediar al peluzei. Joi au fost scoase la vânzare şi bilete la inelul 3 al Tribunei a 2-a, iar fanii au epuizat deja unul dintre cele două sectoare disponibile.

Lider al galeriei Rapidului, ironii la adresa Dinamo şi CSA/FCSB

Întrebat dacă rapidiştii vor avea vreo coregrafie la meciul cu CSA, în stilul celor ale lui Dinamo, unul dintre liderii galeriei Rapidului, Liviu Ungureanu, a vorbit în termeni ironici despre dinamovişti: „Noi suntem suporterii cei mai inimoşi din întreaga Românie. Noi nu suntem ca cei de la Dinamo, o galerie întreţinută, noi suntem o galerie gălăgioasă. Jucăm cu CSA, echipa Armatei. Acum eu ca suporter îmi doresc să rezolvaţi şi dvs cum e cu palmaresul. Vedeţi şi dvs cum s-a ajuns, nu este normal ce se întâmplă ca în Liga a 4-a să se joace cu 40.000 de spectatori”, a spus Ungureanu, pentru un post de televiziune.

36.000 de bilete au fost achiziţionate sau rezervate pentru meciul dintre CSA Steaua şi Academia Rapid

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×