Sporturi

Istoria se repetă! Simona Halep şi Darren Cahill au reeditat îmbrăţişarea de la Roland Garros!

13.08.2018 | 00:24
Istoria se repeta Simona Halep si Darren Cahill au reeditat imbratisarea de la Roland Garros

Simona Halep şi Darren Cahill au reeditat îmbrăţişarea de la Roland Garros. Simona Halep şi Darren Cahill au sărbătorit victoria de la Montreal aşa cum au făcut-o la Roland Garros.

Simona Halep a câştigat turneul de la Montreal după o finală epică împotriva lui Sloane Stephens, scor 7-6, 3-6, 6-4. După aproape trei ore de tenis intens, Simona Halep se impune la Rogers Cup 2018. Un nou trofeu pentru ea, al treilea al sezonului, după Shenzhen şi Roland Garros. Este al doilea titlu în Canada, tot la Montreal, după cel din 2016 şi al 18-lea al carierei.

Simona Halep şi Darren Cahill, un nou moment emoţionant. La finalul partidei, Simona Halep şi Darren Cahill s-au îmbrăţişat din nou, aşa cum au făcut-o după finala de la Roland Garros. Atunci, la Paris, s-a lăsat şi cu lacrimi în tabăra româncei din fruntea clasamentului mondial, din pricina aşteptării îndelungate a primului titlu de Grand Slam din carieră.

Simona Halep şi Darren Cahill au reeditat îmbrăţişarea de la Roland Garros

Darren Cahill, tehnicianul australian din tabăra reprezentantei noastre, a primit la festivitatea de premiere şi nişte scuze din partea elevei sale: “Darren, scuză-mă pentru ieşirile de azi, au fost poate de la căldură… Să continuăm să facem aceeaşi treabă bună”, a spus Simona la ceremonia de final. “Nimic bun nu vine fără muncă din plin! Tenisul tău este grozav!”, i-a transmis Darren elevei lui în timpul finalei de la Montreal.

Simona Halep şi Darren Cahill
Istoria se repetă! Simona Halep şi Darren Cahill au reeditat îmbrăţişarea de la Roland Garros!