Sport

Istoria Stelei, știută pe de rost de Florinel Coman! Starul FCSB, show total cu Andrei Ciobanu: „L-am concediat că voia să-mi ia pâinea de la gură”. Video

Florinel Coman și comediantul Andrei Ciobanu au oferit momente savuroase într-o emisiune realizată la baza FCSB-ului. Mijlocașul a impresionat prin cunoștințele sale despre club.
31.05.2023 | 15:55
Istoria Stelei stiuta pe de rost de Florinel Coman Starul FCSB show total cu Andrei Ciobanu Lam concediat ca voia sami ia painea de la gura Video
Florinel Coman a câștigat provocarea la puncte: 20-16. Sursă foto: Facebook @Andrei Ciobanu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman s-a întrecut în patru probe cu Andrei Ciobanu, după ce și Ștefan Târnovanu a acceptat provocarea comediantului îndrăgostit de FCSB. Pe cine a ales jucătorul dintre Haaland și Mbappe.

Florinel Coman, spectaculos în declarații și pe teren cu Andrei Ciobanu

Andrei Ciobanu a venit la baza FCSB unde l-a provocat pe Coman la o întrecere în patru runde. Au urmat câteva întrebări rapide de „încălzire”: „Cine e mai bun: Haaland sau Mbappe?”. Comparat de Gigi Becali cu starul lui PSG, răspunsul a venit foarte natural: „Mbappe!”. Jucătorul și-a ales și favorita din semifinala de Liga Campionilor: „Real Madrid sau City?”, mijlocașul fiind fan al madrilenilor, în ciuda eliminării clare.

ADVERTISEMENT

În prima rundă, comediantul și fotbalistul s-au duelat în glume. Florinel Coman a punctat foarte bine la acest capitol: „Știi de ce mi-am concediat nutriționistul? Voia să-mi ia pâinea de la gură!”, / „Un arbitru m-a fluierat pentru un henț, dar i-am jurat cu mâna pe minge că nu a fost!”, spre amuzamentul lui Andrei Ciobanu.

Runda 2 a continuat pe teren de antrenament de la baza de pregătire de la Berceni, unde cei doi s-au întrecut în șuturi la poartă, ajutați de un goalkeeper junior al vicecampioanei: „Sper să mă înveți și pe mine să trag ca tine, pentru că avem șuturi din prima. O să îi iasă lui, eu o să dau din mână și pentru fiecare gol din prima o să luăm un punct încă un punct pentru preluare și șut din afara careului. 5 goluri dau din 4 șuturi!”.

ADVERTISEMENT

Cum s-a descurcat comediantul cu șuturile. Execuții spectaculoase ale jucătorului FCSB

Florinel Coman a ratat câteva șuturi, însă Andrei Ciobanu i-a transmis un mesaj clar: „Norocul n-a fost de partea mea! Îl las pe Florinel, să aibă moral bun în campionat! Nu te chinui acum. Dă-le toate acum pe lângă și dup-aia în campionat toate pe lângă”.

Actorul i-a cerut și un sfat jucătorului care a marcat goluri spectaculoase în acest sezon: „Ai un sfat pentru șuturile astea?”/ „Să fie puternice și pe colț!”. Comediantul a încercat să îl „cumpere” pe portar, iar paradele au început să curgă: „Dacă îți dau 100 de euro, le aperi pe toate? Ai văzut?! Oamenii trebuie motivați corespunzător. Despre asta e vorba!”.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, spectacol pe teren, dar și la întrebări

Runda 3, „Între bare”, a constat în mai multe întrebări din istoria clubului, iar apoi cei doi trebuiau să transforme de la punctul cu var: „Cine a deschis scorul în meciul tur din semifinala de Cupa UEFA cu Middlesbrough? Dică! Dar eu am aruncat primul mingea, a fost 1-0”, a revendicat punctul comediantul.


Florinel Coman l-a surprins apoi pe Andrei Ciobanu prin rapiditatea răspunsului, deși avea doar 7 ani în 2005: „Cine este singurul jucător român care a ratat un penalty în meciul împotriva Valenciei?”. „Dorinel Munteanu!”, iar apoi mijlocașul l-a „executat” și pe portar: „Dar el n-are voie să tragă așa! Îmi pare rău, nu-i corect!”.

ADVERTISEMENT

„Perla” lui Gigi Becali nu a uitat nici de a doua calificare în grupele Ligii Campionilor: „Cine era portar în dubla manșă de playoff UEFA Champions League în care am eliminat pe Standard Liege?”. Coman a răspuns sigur pe el, spre nemulțumirea lui Andrei Ciobanu: „Carlos!”, / „Bă, ce bătaie iau!”.

Andrei Ciobanu a recuperat însă din terenul pierdut: „Spune 3 jucători care au jucat atât la Steaua cât și la Dinamo”, / „Sorescu, Tamaș și Marica!”.

Florinel Coman nu l-a uitat pe Gheorghe Hagi: „Regele!”

Jucătorul nu a uitat nici de omul care l-a lansat în fotbal: „Există vreun jucător pe care să-l fi transferat Real Madrid de la noi?”, / „Regele Hagi!”.

Comediantul și-a adus imediat aminte de meciul incredibil reușit de FCSB cu Aalborg: „Un jucător stelist a marcat cel mai rapid hattrick din istoria Europa League. Cine este?”, / „Claudiu Keșeru!”.

Revenind la parcursul FCSB-ului din Liga Campionilor, Andrei Ciobanu și-a adus aminte de Nicolae Dică: „Cu ce echipe a picat în grupele Champions League echipa roș-albastră în 2006?”, / „Real Madrid, Lyon și Dinamo Kiev: Du-te, Dică, du-te!”. 

Florinel Coman nu putea să uite „dubla” de poveste dintre FCSB și Rapid din cupele europene: „Cine a fost marcatorul singurului gol înscris de steliști în sferturul UEFAnstastic împotriva Rapidului?”, / „Bănel!”. 

Cum s-a amuzat pe seama colegilor: „Mamă, Risto 100%!”

În ultima rundă, a patra, denumită „FTSB”, Florinel Coman a trebui să recunoască jucătorii FCSB-ului care au fost „transformați” în femei cu ajutorul unei aplicații. Rând pe rând, Coman i-a recunoscut pe Risto Radunovici, Joonas Tamm, Darius Olaru, Adrian Șut și chiar pe el însuși: „Mamă, Risto 100%!”, „Tamm! I se vede tatuajul la mână!”, „Coman, cine?! Aici mi-am dat seama repede! Știu poza!”, „Darius Olaru! Arată bine!”, „Nu-mi dau seama… Șut e? Ce bine arată! La ochi puțin așa!”. 

Andrei Ciobanu a avut și el câteva dificultăți, însă i-a ghicit pe Târnovanu, Edjouma, Compagno, Tavi Popescu și Sorescu: „Blonduță, ochi albaștri, e Ștefan Târnovanu, clar! Bine, moldoveanca!”, „Hai să vedem la mine! Bă, băiatule, deci nu pot să cred! E ușor, dar nu seamănă cu Oprah?! Sau cu Michelle Obama, nu?! Eu zic că e Edjouma”.

„Eu zic că e Compagno!”, „Știu cine e, că seamănă, dar ați văzut Stranger Things vreunul? Zici că e Millie Bobby Brown. E Tavi Popescu!”, „E Sorescu. Nu are față de femeie de-aia care merge în Loft și stă la bar și se uită la tine cu greață? Mi se pare că are atitudine”. 


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT