Cele mai citite

ISTORIC! Marc şi Pau Gasol, TITULARI în All Star Game

Marc şi Pau Gasol sînt primii fraţi din istoria NBA care vor fi titulari în All Star Game. Pau Gasol (Chicago Bulls) a fost ales să înceapă titular în echipa Estului, în timp ce Marc Gasol...
Autor: Marian Popovici | 23.01.2015 | 20:04
ISTORIC! Marc şi Pau Gasol, TITULARI în All Star Game

Marc şi Pau Gasol sînt primii fraţi din istoria NBA care vor fi titulari în All Star Game. Pau Gasol (Chicago Bulls) a fost ales să înceapă titular în echipa Estului, în timp ce Marc Gasol (Memphis Grizzlies) va începe ca titular meciul pentru Vest.

gasol

 

Pau Gasol a declarat că întreaga familie e mîndră de această realizare şi că e un sentiment incredibil: “Extrem de copleşit, foarte fericit, mai ales că această alegere a fost făcută de suporteri, care vor să mă vadă în Madison Square Garden. Această alegere a făcut ca întreaga noastră familie să plutească pe un nor”, a declarat Pau Gasol.

Pau Gasol a primit 977.000 de voturi, fiind pe locul 2 în Est după Lebron James care a adunat peste 1,4 milioane de voturi. Marc Gasol a fost votat de peste 795.000 de fani. Weekendul All Star Game va fi în intervalul 13-15 februarie.

Titularii din NBA All Star Game: 

Echipa estului: LeBron James (CAVS), Carmelo Anthony (NYK), Pau Gasol (BULLS), John Wall (WIZARDS), Kyle Lowry (RAPTORS)

Echipa vestului: Blake Griffin (CLIPPERS),  Marc Gasol (GRIZZLIES), Anthony Davis (PELICANS), Stephen Curry (WARRIORS), Kobe Bryant (LAKERS)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!