Fotbal international

ISTORIC! Pantilimon a fost inclus în echipa ANULUI în Premier League!

Costel Pantilimon a fost unul dintre principalii jucători de la Sunderland în sezonul trecut. Portarul român a salvat deseori echipa în situaţii critice, iar performanţele sale i-au făcut pe...
28.05.2015 | 10:47
ISTORIC! Pantilimon a fost inclus în echipa ANULUI în Premier League!
ADVERTISEMENT

Costel Pantilimon a fost unul dintre principalii jucători de la Sunderland în sezonul trecut. Portarul român a salvat deseori echipa în situaţii critice, iar performanţele sale i-au făcut pe cei de la Guardian să îl numească cel mai bun portar din prima ligă engleză.

Englezii au scris în termeni elogioşi despre român: “Fără eroul Pantilimon, Sunderland nu ar mai fi rezistat în Premier League. Uriaşul din România a fost în formă maximă în meciul contra lui Arsenal, dar ăsta este doar un exemplu pentru fostul portar de la Manchester City.

ADVERTISEMENT

În cele 28 de apariţii ale sale în acest sezon, Pantilimon a reuşit 109 intervenţii şi are o rată de reuşită de 78.4%, peste toţi ceilalti portari din Premier League. Deşi De Gea a reuşit cîteva dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon, statistic, portarul lui Man. United a avut o rată de 69.4% a intervenţiilor bune”, a scris The Guardian. 

Echipa sezonului în Premier League:

panti

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri