Fotbal intern

Istvan Fulop, accidentare gravă în meciul Sepsi – Gaz Metan! Cât va lipsi mijlocaşul

09.10.2018 | 19:41
Istvan Fulop accidentare grava in meciul Sepsi  Gaz Metan Cat va lipsi mijlocasul

Istvan Fulop a suferit o accidentare gravă în meciul disputat de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe contra celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 1-2, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019.

Mijlocaşul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a “rupt” în minutul 16 al partidei cu Gaz Metan şi nu a mai putut continua. Verdicul medicilor a fost unul aspru: Istvan Fulop a suferit o ruptură de ligament încrucişat şi va lipsi aproximativ 6 luni.

Verdict după accidentarea gravă suferită de Istvan Fulop în meciul Sepsi – Gaz Metan

Din păcate, veşti proaste cu privire la starea de sănătate a lui Fülöp István. Mijlocaşul echipei Sepsi OSK a suferit o accidentare gravă în timpul meciului cu Gaz Metan Mediaş şi a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucişat. Jucătorul va fi supus unei intervenţii chirurgicale, după care va urma o perioadă de cinci-şase luni de recuperare. Clubul nostru îi doreşte răbdare şi însănătoşire grabnică lui István. Îl aşteaptăm înapoi cât mai repede“, se arată în comunicatul emis de Sepsi.

În vârstă de 28 de ani, Istvan Fulop a ajuns la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în iulie 2018 şi a semnat un contract valabil până în vara anului 2020. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro a evoluat în sezonul 2018 – 2019 în 10 partide şi a oferit 3 pase decisive. Pe parcursul carierei a jucat pentru echipe precum Avântul Reghin, FC Botoşani şi Diosgyor. Cele mai multe meciuri le-a bifat în tricoul echipei finanţate de Valeriu Ilftime. Istvan Fulop a evoluat în 113 meciuri pentru gruparea moldovenilor, a înscris 26 de goluri şi a oferit 21 de pase decisive.

Istvan Fulop a suferit o accidentare gravă în meciul disputat de Sepsi OSK contra celor de Gaz Metan Mediaş
Istvan Fulop în perioada când evolua pentru FC Botoşani

Sepsi ocupă locul 7 în clasamentul Ligii 1 Betano

După primele 11 etape din Liga 1 Betano, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se clasează pe poziţia a 7-a în Liga 1 Betano. Nou-promovata a bifat 4 victorii, 4 remize şi 3 înfrângeri în cele 11 meciuri. În etapa a 12-a, Sepsi se va duela cu FC Viitorul Constanţa, sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 21.00, la Ovidiu.