Sport

Istvan Kovacs a arbitrat surpriza serii în Champions League! S-a certat cu Diego Simeone în timpul meciului

Istvan Kovacs a condus meciul dintre Brugge şi Atletico Madrid, scor 2-0. Românul nu a avut o confruntare uşoară şi s-a certat cu Diego Simeone în timpul partidei.
05.10.2022 | 00:10
Istvan Kovacs a arbitrat surpriza serii in Champions League Sa certat cu Diego Simeone in timpul meciului
Istvan Kovacs a condus meciul Brugge - Atletico
ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs a fost delegat la meciul dintre Club Brugge şi Atletico Madrid din Champions League, încheiat 2-0. “Centralul” din Carei nu a avut un meci uşor în Belgia, fiind nevoit să calmeze în repetate rânduri spiritele.

Istvan Kovacs a arbitrat surpriza serii în Champions League! S-a certat cu Diego Simeone

În primele 10 minute a fost un arbitraj foarte discret şi Kovacs nu a ieşit cu nimic în evidenţă. Însă, meciul nu avea să fie unul liniştit, ambele echipe fiind foarte fizice. Însă, primul cartonaş galben i-a fost acordat lui Simeone.

ADVERTISEMENT

În minutul 29, antrenorul lui Atletico Madrid i-a reproşat vehement o decizie lui Istvan Kovacs, care nu a stat pe gânduri şi i-a arătat cartonaşul galben. “Duelul” între cei doi a continuat tot meciul, Simeone protestând la anumite decizii.

Românul a împărţit 8 cartonaşe galbene!

Arbitrul român a împărţit cartonaşe galbene de o parte şi de alta. Pe reţelele de socializare belgienii s-au arătat nemulţumiţi de faptul că uneori avertismentele au fost acordate prea uşor de Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

La începutul reprizei secunde, românul i-a enervat pe fanii din tribune, fiind nevoit să întrerupă meciul, la o acţiune promiţătoare de atac a celor de la Brugge. Însă, mingea l-a lovit pe Kovacs, care a schimbat direcţia balonului.

Cele mai importante decizii luate de Kovacs în Club Brugge – Atletico Madrid 2-0:

  • Min. 14: Gazdele cer penalty, însă arbitrul lasă meciul să continue. Buchanen a fost ţinut în careu, însă a căzut uşor.
  • Min. 29: Diego Simeone a protestat vehement la adresa unei decizii a lui Kovacs şi a văzut cartonaşul galben.
  • Min. 37: I-a arătat cartonaşul galben lui Odoi, pentru o intervenţie neglijentă.
  • Min. 45: L-a avertizat pe fundaşul Onyeka pentru un fault inutil la Griezmann
  • Min. 51: Mingea l-a lovit pe Kovacs şi a ricoşat în gheata unui jucător belgian care a lansat un contraatac rapid. Românul a oprit jocul, spre nemulţumirea jucătorilor şi fanilor belgieni.
  • Min. 53: L-a avertizat pe Reinildo, pentru un fault dur.
  • Min 61: Stefan Savic a fost şi el avertizat de arbitrul român.
  • Min. 71: Românul i-a arătat cartonaşul galben lui Buchanan
  • Min 75: Istvan Kovacs acordă penalty pentru Atletico Madrid. Decizie corectă a arbitrului român.
  • Min. 76: Mingolet vede şi el cartonaşul galben
  • Min. 87: Sylla este avertizat cu cartonaş galben pentru un fault care a oprit o acţiune promiţătoare de atac a oaspeţilor.
ADVERTISEMENT

Club Brugge, surpriza din Champions League! Are maximum de puncte după trei etape

Victoria lui Club Brugge este o surpriză uriaşă, golurile fiind marcate de Sowah în minutul 36 şi Jutgla, în minutul 62. Cu acest succes, belgienii conduc grupa de Champions League cu maximum de puncte.

Una peste alta, a fost un meci condus bine de Istvan Kovacs. Nu a fost o partidă lipsită de incidente, la un moment dat fiind un duel tensionat între cele două echipe, dar lucrurile nu au degenerat.

ADVERTISEMENT
  • 8 cartonaşe galbene a acordat Istvan Kovacs în Brugge – Atletico
  • 38 de ani are arbitrul român
ADVERTISEMENT